TCDD Eskişehir Begravet I Mørket

TCDD: "TCDD Eskişehir var Integrer the Dark" News of asılsızdır.türki Republic statsbaner (TCDD), "Eskisehir TCDD blev begravet i mørket," hedder det i rapporten med titlen er ubegrundet.
I en skriftlig redegørelse fra TCDD blev den oprindelige begivenhed forklaret som følger:
Os Før nedrivningen af ​​TCDD Station Bridge, Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş. Han har meddelt Eskişehir Provincial Directorate for transmission af deres egne energikabler. 10 September I det officielle brev skrevet på 2013 anmodes om forskydning af elektriske kabler. Osmangazi Electric Distribution Inc. Provincialdirektoratet for drift 18 I september 2013 meddelte Selskabet Selskabet, at nogle af kablerne ville blive aflyst og forskudt før broens sammenbrud.
Fordelingen og annulleringen af ​​kablerne blev lavet af distributionsselskabet. Påstanden om, at 'TCDD ikke holdt sit løfte' baseret på distributionsselskabet, der er nævnt i nyheden, er urealistisk. Der er ikke forpligtet sig til det nævnte selskab om, hvornår produktionerne på Station Bridge-sektionen vil blive gennemført. Spørgsmålet om strømbrud i Eskişehir har intet at gøre med vores organisation, og de foranstaltninger, der skal træffes, er distributionsselskabets ansvar.

Aktuelle jernbanetilbud

Mon 09

Golftrafikken

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar