Yıldıztepe Skicenter vil blive afholdt i Europa Cup og universiteter Universiteter Cross Country Cross Land Tyrkiet Championship tekniske møde

Yıldıztepe Ski optræder ved Central European University Cross Country Championship og Universiteter Cross Country Turkey Championship Teknisk møde: Çankırı afholdes på Yıldıztepe Ski Center i Ilgaz-distriktet i European University Cross Country Cup og Universities Ski tekniske møder Running Championship i Tyrkiet blev lavet.


Turkey University Sports Federation (TUSF) og European University Sports Federation of European Universities, der blev afholdt i tilrettelæggelsen af ​​Ski Cross Cup med tsuf arrangeret af universitetets Ski tekniske møder Running Championship i Tyrkiet, blev Ilgaz Yıldıztepe Armar afholdt på hotellet.

Ilgaz guvernør Yusuf Özdemir, TUSF bestyrelsesmedlemmer Yakup Beytullahoğlu og Ahmet Tahıllıoğlu, ledere af atleter, trænere og skiløbere deltog i mødet.

Tale til Anadolu Agency (AA) sagde distriktsguvernør Özdemir, at begge organisationer afholdes på Yıldıztepe Ski Center den 11.-13. Februar.

Özdemir understregede, at Yıldıztepe har en vigtig plads i verden i skiløbsløb, ”Disse konkurrencer er vigtige for både Çankırı og Ilgaz-distriktet. Vi har afsluttet alle vores forberedelser til disse løb. Jeg ønsker deltagerne succes ”.

Çankırı Ski Trainers Association Præsident Asst. Assoc. Dr. Emergency Half sagde, at de holdt det tekniske møde om løbene, og at de tog de nødvendige forholdsregler for at forhindre problemer i løbene. Halvdelen sagde, at European Universities Skiing Cup har været organiseret traditionelt siden 2008 og ønsket atleterne succes.

Han understregede, at de internationale løb, der blev afholdt i Tyrkiet, var et vigtigt land Halv prestige, sagde han:

”Disse konkurrencer er vigtige for promoveringen af ​​skisportssteder. Forberedelserne til løbene er afsluttet. Løbene holdes i vores by i 3 dage. Vi inviterer vores folk til de løb, hvor ca. 8 atleter fra 150 lande deltager. I morgen lancerer vi European Universities Skiing Cup-konkurrencer, som giver den højeste deltagelse i skiløb i vores land. Disse løb, som er en af ​​de vigtigste organisationer i vintersportens navn, er af stor interesse. Vores guvernør i Çankırı, Vahdettin Özcan, gav også disse racer betydning. Jeg takker ham.

 


sohbet

Feza.Net

Relaterede artikler og reklamer