Camas 'felt Kocadağ kabelbaneprojekt tiltrak stor interesse

område ropeway projekt
område ropeway projekt

Çamas's Alanlı Kocadağ-kabelbane-projekt trak stor opmærksomhed: MHP Atakum-borgmesterkandidat prof. Dr. "Alanlı Kocadağ-kabelbane-projektet", der blev annonceret til offentligheden af ​​Necdet Çamaş, tiltrakkede stor opmærksomhed fra offentligheden.

Professor Alanlı rekreativt område Professor erklærede, at det projekt, de udnævnte Kocadağ-kabelbane-projektet, vil give et stort bidrag til Atakum-turismen. Dr. Necdet Çamaş sagde, “Atakum vokser og udvikler sig med så specielle og prestigefyldte projekter. Vi forbereder os på at dele mange flere projekter som dette med vores folk. Vi vil udvikle Atakum med så værdifulde projekter, der vil sikre forandring og transformation af Atakum og gøre os til en verdensby. ”

Alanlı Kocadağ-kabelbane-projekt

Çamaş afsluttede sine ord som følger: ”Den person, der bliver borgmester i Atakum, skal kende og planlægge Atakums prioriteter. Vi har forberedt en 25-årig planlægning af distriktet for Atakum. Den største investering i vores distrikt vil være inden for turisme. Det fortsætter støt i andre investeringer. Vi vil afsløre denne vision i Atakum.

 

Armin

sohbet