Skier Army Wolf

Skiløbers hærorm: ERZURUM centrale Yakutia borgmester Ali Korkut AK Party, skiklubben er en første i Tyrkiet grundlagt, og antallet af børn, der lærer at stå på ski, tog 3 år til 1500. Borgmester Ali Korkut sagde, at de studerende, der deltager i skiklubben, dækker udgifterne til tøj, materialer og transport, og at de ikke vil efterlade børn, der ikke ved, hvordan de skal stå på ski i Erzurum, som er blevet et vintersportscenter.


Afholdt for tredje gang i år af Yakutiye Kommune, startede afslutningen af ​​skikurset med et spektakulært show i en højde af 2 i Palandöken Ski Center, ledsaget af tyrkiske flag, og sluttede med en certifikatceremoni og cocktail. I semesterpausen dækker kommunen alt fra skiudstyr til transport og mad til 400 studerende, der lærer at stå på ski som et resultat af lektioner, der gives af 13 skilærere.

Borgmester Ali Korkut erklærede, at de viste ski-landsholdet som et mål for de 500 studerende, de bragte til skiklubben i kommunen, og mindede om, at de byggede et vintersportscenter for børn med lav indkomst i Rabia Park, som de byggede til 3 millioner lira i sidste uge. Ali Korkut understregede, at de ikke kun er interesseret i skiløb, men i alle sportsgrene, ”Som Yakutiye har vi altid været en første kommune nogensinde. Dette er en rekord. Vores mål er at tilskynde børn, der er vores fremtid, til at dyrke sport og ikke efterlade børn, der ikke ved, hvordan de skal stå på ski i Erzurum, som er blevet et vintersportscenter. I dag tilføjede vi 300 flere studerende til vores klub med ceremonien, vi afholdt for tredje gang, og øgede vores antal til 1500. Nu lærer vi skiløb til 50 studerende, der ikke er fra Erzurum, men studerer på universitetet. Når universitetsstuderende opgraderer og forlader Erzurum, vil de således ikke bryde deres bånd til byen ”.


sohbet

Feza.Net

Relaterede artikler og reklamer