Ny tur på vinterturisme Çambaşı Plateau

Çambaşı Plateau, den nye favorit for vinterturisme: Çambaşı Plateau er beliggende inden for grænserne af byen Yokuşdibi, Kabadüz-distriktet i Ordu, og er et af de foretrukne centre for vinterturisme i Sortehavet.


Tale med Anadolu Agency (AA) sagde Yokuşdibi-borgmester Yener Kaya, at Çambaşı Plateau er blevet et populært rejsemål for mange lokale og udenlandske turister, og at arabiske turister viser mest interesse i regionen.

Sidste år understregede 30 over tusind lokale og udenlandske turister, at regionen Rock sagde, at dette tal forventes at stige yderligere.

Han understregede, at de arbejder intenst for at imødekomme behovene hos dem, der kommer til Kaya, sagde han:

”Çambaşı Plateau er blevet oversvømmet med besøgende både om sommeren og om vinteren siden fortiden. Vi øgede også vores investeringer i regionen med mange skønheder. I Çambaşı Plateau, der tiltrækker opmærksomhed om sommeren og vinteren, har vi for nylig taget et meget seriøst skridt ved at starte opførelsen af ​​skicentret. Der er alvorlig efterspørgsel her af vores investorer. Vores arbejde på plateauet fortsætter i udstrakt grad. Vores mål er at sikre, at turisme paradis på Tyrkiets Plateau i 2015 Çambaşı. "
Det største skisportssted i Sortehavet bygges

Understreger, at skicentrets konstruktionsarbejde er startet inden for rammerne af de udførte arbejder, sagde Kaya: "Dette skicenter under opførelse vil ikke være det første og eneste i Sortehavet, men vil være det største skicenter i Sortehavet".

Kaya understregede, at skisportsstedet vil have en landingsbane med en længde på 10 inden for rammerne af planlægningen, sagde Kaya:

”Der vil være to reblinjer for at sikre transport af vores borgere på landingsbanen. Samtidig vil der være serviceområder, der kan imødekomme alle behov inden for dette facilitetsområde. Alt fra A til Å vil være som sportsbaner, især hotelhoteller. Vores mål er at tilbyde dette center til turister næste år. Vi tror på, at det vil være et af Tyrkiets populære skisportssteder på Çambaşı Plateau. Efter afslutningen af ​​Ordu-Giresun lufthavn vil skicentrets betydning øges igen.


sohbet

Feza.Net

Relaterede artikler og reklamer