TÜBİTAK EurAsiaRail til at præsentere trækkraft til lokale produktionskøretøjer på 2014

TÜBİTAK EurAsiaRail vil præsentere trækkraftdrev til hjemmeproduktionsbanekøretøjer på 2014 Fair: EurAsiaRail XUMUM 1000 afholdes på 6 Istanbul Fair Center, som vil blive udviklet på 8-2014 marts 2014 Istanbul Exhibition Centre som TÜBİTAK MAM Electric Vehicle Group.
9 er på messen med sin AC-trækkraftdrev, trækkraftenhed og togstyringsprodukter, som alle er udviklet af TÜBİTAK. Salon 9f15 udstiller disse produkter.
RayHaberVi forventer, at TÜBİTAK, som har en vigtig plads inden for rammerne af det nationale togprojekt, som støttes af Tyrkiet, vil have en stor indflydelse på disse produktpromoveringer, og at udenlandske producenter også snart vil være interesseret i problemet.


 
 


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer