Bureau Veritas at afholde en konference med titlen International Approach for Rail Safety på Eurasia Rail 2014 Fair

Bureau Veritas afholder en konference med titlen En international tilgang til jernbanesikkerhed på Eurasia Rail 2014-messen: Som medlem af den franske delegation, Bureau Veritas, fra 06. marts til 08. marts, den 4. internationale udstilling for jernbane-, letbanesystemer, infrastruktur og logistik, EURASIA RAIL vil finde sted i 2014, Tyrkiet, Centraleuropa, Asien og Mellemøsten for at deltage i det forventede sammen med handelsbesøgende over 20.000 denne organisationsregulering i spørgsmål om udveksling af ideer, unik i det hurtigt voksende marked ved at skabe vigtige internationale ledere med forbindelser og stærke forretningsmuligheder. tilbyder en mulighed.
Bureau Veritas: International leder inden for vurdering og forbedring af jernbanesystemernes og infrastrukturens sikkerhed.
Bureau Veritas, der har sin 16m², ligger i departementet i Frankrig, leverer tjenesteydelser inden for kvalitet, sikkerhed og miljø i jernbanesektoren med sine eksperter; operatører, producenter og ingeniører til at deltage i denne organisation for at levere en bred vifte af inspektions-, test- og certificeringstjenester.
Mange projekter i regionen skal udføres med sikkerhed i tankerne først. Bureau Veritas har gjort dette i 185 år.
Bureau Veritas ingeniører Tyrkiet, Ugur Ibrahim Canan Aytug TOPMEŞ og 07 timer fredag ​​den 15. marts: 45, "Railway Approach to International Security" arrangerer en konference med titlen.
Desuden vil Bureau Veritas-teamet distribuere den nyudgivne retningslinje for uafhængige sikkerhedsvurderinger (ISA). Den uafhængige beslutning om disse aktiviteter viser, at sikkerhedsrisikoen styres korrekt og giver værdi for udviklingen af ​​sikkerheden, hvilket giver større tillid til de sikkerhedsfunktioner, der opnås ved det vurderede emne. Denne ISA-retningslinje efter arrangementet vil blive gjort tilgængeligt online.sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar