D-100 Highway Izmit krydsning Kandıra Bridge Interchange åbnet

D-100 Highway Izmit passage Kandıra Bridge Crossing åbnet: Highways 1. Regionale direktorat 13 måneder siden af ​​vores provins begyndte at blive bygget og åbnet for trafik kort før D-100 overgang Izmit Kandira Road Interchange Den officielle åbning blev foretaget i fællesskab med to krydset. Sammen med Kandıra Bridge Interchange kaldet Akçakoca
Hospitalbroen krydsede ved Derince og Casted Interchange ved Golfen blev også officielt afholdt. I alt blev 72 millioner TL brugt til tre-broen skæringspunktet. 1050 million TL blev brugt til 30 meter lang Akçakoca Interchange.
Akcakoca Interchange Åbningen af ​​videnskab, industri og teknologi minister Intellektuel Light, Kocaeli guvernør Ercan Spinning, Kocaeli Metropolitan borgmester Abraham Karaosmanoğlu, Highways 1. Regionsdirektør Ismail Kartal, AKP provinsielle præsident Mahmoud CİVELEK, Izmit borgmester Nevzat Dogan, AKP Izmit County præsident Ali Korkmaz, Golfen Derince, Başiskele, Izmit distriktsguvernører, deltog også i distriktet match protokol med borgmestrene. AKPs broåbninger har også været et vigtigt investeringsprogram for AKP-medlemmer.
GOODYEAR JUNCTION FRA DEN STORE METODE
I mellemtiden vil konstruktionen af ​​Goodyear Junction begynde i de kommende dage for at lette trafikken på D-100. Kocaeli Metropolitan Municipality vil gennemføre opførelsen af ​​dette skæringsprojekt. I nærheden af ​​dette kryds blev Köseköyş også nedsænket til området i Iklar-området, og der er planlagt en ny brokrydsning i et område i D-100 Derince-passagen.
REGERINGEN TAKER TIL ERGÜN
Guvernør Ercan Topaca påpegede, at transport er et af de vigtigste problemer i byerne med stigningen i urbaniseringen, og at birlikte Transportation blokeres på det sted, hvor broen er ved krydset. Processen med at lave broen var ret problematisk. Da vi præsenterede situationen for Nihat Ergün, startede vi korsvejene ved at overføre ressourcer fra ministeriet for videnskab, industri og teknologi til finansministeriet og derefter til transportministeriet. Jeg vil gerne takke alle, der deltog i broens opførelse. Det er en vigtig gevinst for vores by. Kent
7 JUNCTION PÅ ET ÅR
I begyndelsen af ​​2013 mindede Science, at de vil give 7-krydset til Kocaeli. Industri- og teknologiminister Fikri Işık sagde: "Vi har gennemført dem hele året. Vi sætter den i brug. Nogen snakker. Vi producerer tjenesten. 7 til krydset 180 millioner TL. Vi har brugt. De siger, at der er korruption i landet. Bane korruption er ikke sameksistens. Hvis der er vej, er der ingen korruption. Hvis 180 millioner kunstgenstande tages i brug, er de, der søger korruption, ikke forgæves. 10 7 år i dette land, der ikke kunne krydse folk, der så XNUMX-krydset om året. Vi takker for din støtte. Vi er tilfredse med dette. Toget vil være i brug af Kocaeli-folkene i slutningen af ​​maj. Çalış
BRUGETS NAVN VAR AKÇAKOCA
Minister Intellektuel Lys, som koster 30 millioner pounds Kandira Sapağı Bridge Junction af Izmit og erobrede grav osmanniske øverstbefalende i Kandıradan gav Akcakoca navn. Efter Fikri Isiks tale gjorde protokolmedlemmer åbningen af ​​krydset sammen.
Vær den første til at kommentere

Yorumlar