Historien om Taurus statue med den historiske tyske fontæne

Historien om den historiske tyske fontæne og tyreskulpturen: Med den 'tyske fontæne' på Sultanahmet-pladsen, hvor restaureringen fortsætter KadıköyHistorien om tyrestatuen, som er et af symbolerne på 'berømmelse, kan kaste lys over forskellene i mening om deres skæbne.
Den tyske springvand afspejler hverken osmannisk eller europæisk arkitektur. Det ville være dejligt at tilføje tyrkisk til salgsfremmende artikler!
Det er symbolet på tyskernes krav. Den tyske fontæne üç Han besøger det osmanniske imperium tre gange. Hver gang kommer til fred med forskellige krav. Under sit første besøg lykkedes det 1889 at sælge tyske rifler til den osmanniske hær. Han besøger sit andet besøg i 1898. Målet er større; Han ønsker, at opførelsen af ​​Istanbul-Bagdad-jernbanen skal gives dem. Dette er et meget stort projekt; Et projekt, der vil påvirke handel, politik, industri og teknologi X 4 er et af de længste jernbaneprojekter med tusind km afstand, og dets omkostninger er meget høje. II. Abdulhamid donerer to og en halv million guld fra hans personlige formue, udstedte et skattestempel og udstedte obligationer fra Duyun-u Umumiye. Den tyske fontæne er gaven med dette store projektløfte.
II. Wilhelm udnævner arkitekt Mark Spitta, den specielle rådgiver for design af springvand. Berømte arkitekter fra perioden Schoele, Carlitzik, Joseph og Antony'dan arbejder. Holdet planlægger ikke kun springvandet, men også for indretningen af ​​springvandet ved at understrege springvandens nåde. Hippodrome-området er arrangeret og beskovet. Marmorerne og ædelsten i springvandet, hvis konstruktion begyndte i 1899, behandles i Tyskland. Den bringes stykkevis til Istanbul. Indvielse II. Abdulhamids 25'inci culus ceremoni, selvom den anden II. Han indhenter Wilhelm's fødselsdag og 27 januar 1901. Springvandet ligger på Sultanahmet-pladsen og erstatter det gamle Vakvak-træ. (Dette træ, som menes at være i helvede og har frugt i form af en menneskelig kranium, er træet, hvor de oprørske janitsarer hænges op).
Oktekantet plan
Oktekantet springvand, der ligner osmanniske springvand eller europæiske springvand. Der er en otte-søjlet grøn kuppel over vandreservoiret på en høj trappe. Medaljéerne på de buede grønne søjler er vigtige: disse to medaljoner er springvandsbilledet til definitionen af ​​"to venlige linealer". Fire af dem på den grønne jord II. Abdulhamids monogram, de andre fire på den blå jord II. Wilhelm's symbol er bogstavet W og tallet 2.
I bronzeinskriptionen af ​​springvandet på tysk byggede den tyske Kaiser Wilhelm II denne springvand som en mindesignal for sit besøg hos den osmanniske hersker Abdulhamid II i efteråret 1898. I den osmanniske inskription, koblingen af ​​Ahmet Muhtar Pasha, skrevet i İzül Efendis sülüs-script. Det er nyttigt at tilføje, at tyrkisk bør tilføjes til de tyske og engelske indledende skrifter af springvandet, som er under restaurering.
Kadıköyikon af
KadıköyOksestatuen, som er symbolet og mødestedet for ', er også usikker som dens fremtid. Efter en opfattelse blev denne statue, ligesom den tyske springvand, designet af den tyske Kaiser II. Wilhelms gave. Det blev bygget af billedhuggeren Isidore Bonheure som et symbol på, at franskmennene besejrede tyskerne i 1860'erne. Med krigens omvendelse fortælles det, at statuen først blev givet til Tyskland og derefter til Union and Progress Society i 1917 og derfra til Enver Pasha, og at pashaen placerede statuen i haven af ​​hans palads. Imidlertid er den generelle opfattelse anderledes ... Udsigten, som Sultan Abdülaziz havde bygget til Sarkis Balyan, og at det er et af de smukkeste sommerpalader til dato, er en af ​​de skulpturer, der er bestilt til Paris til haverne i Beylerbeyi Palace. Sultan Abdulaziz; En sultan, der er kendt for sin kærlighed til dyr nok til at fjerne sin temmede løve fra sit bur og skræmme dem omkring ham. Skulpturerne lavet af den franske P. Royillard, der er kendt som 'dyre-skulptøren', fordi han afspejler dyrets anatomi til sine værker i al natur, placeres i haven til Beylerbeyi Palace.
Kvinde rådyr drikkevand
Disse bronze- og marmorstatuer, Abdülaziz'in, derherrer imidlertid i forskellige paladser, pavilloner og palæer er spredt. Skønheder og navne er alle bemærkelsesværdige. Det vides, at Aslan var i Kalander Army House, 'Lions Catching the Ball' ved indgangen til generalstaben for Lion Gate, 'Statue of Desperate Deer Hunting' og 'Statue of Freedom' befandt sig i Ridspaviljongen og Divan Hotel.
Hvad der holdt "Fighting Bull Sculpture" på dagsordenen var, at de nationale paladser krævede det. Ideen om, at efterligningen af ​​statuerne af de nationale paladser udstilles på samme sted. KadıköyLæderne ser ikke varme ud. Din statue er nu 'Kadıköy Han har en tyr og hans sted Kadıköy udsigten dominerer. Kort sagt, "for nu" er statuenes fremtid usikker ...
chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar