Vær dommer af veje med Traffic Events-funktionen i Yandex.

yandex.navigasyo den 'un-trafik dominerer vejen med funktionen begivenheder: at gøre en forskel med programmer, der gør livet lettere Yandex, ure trafikken har tilføjet en ny funktion til yandex.navigasyo program til at hjælpe mere gennemtrængelige brugere. Takket være funktionen "Trafikhændelser", der er tilføjet til applikationen, lærer brugerne ikke længere kun trafiktætheden. trafikulykker, der påvirker de overordnede trafikforhold, vejarbejde, defekte trafiklys, forlod åbne dæksler og snapshots kan være meget mere variabelt end godt informeret.
Yandex populære ansøgning yandex.navigasyo faciliteter i Tyrkiet, som gør det muligt for brugeren at fokusere på udvikling opdateret. Ansøgning nyligt tilføjede "Traffic Events" funktion, brugere med alle de begivenheder, der påvirker vej og trafik, de støder kan markeres på kortet med specielle ikoner. Road ruter tilføjet til denne advarsel ikoner kan ses i realtid ved yandex.navigasyo andre brugere. Brugere kan også tilføje kommentarer til kortet med talebobleikonet. Tilføjet tak til alle brugere om trafikale hændelser nævnte kommentarer kan nå de mest aktuelle oplysninger.
At se alle göre Trafikhændelser Harita på kortet; Yandex. I afsnittet "Settings olay" på navigationsskærmen er det nok at aktivere ikonerne for begivenhederne som çalış Accident Y og aza Road works Y. Det, der sker.
Detaljeret information om Yandex.Navigation med iOS, Android og Windows Phone versioner navi.yandex.com.t erDu kan få det fra.
chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar