Kestel Bridge Junction blev åbnet for trafik med en ceremoni (Video - Photo Gallery)

Kestel Interchange åbnet for trafik ceremoni: Bursa Metropolitan Kommune Ankara ved -Izmir offentlige transit så godt på vejen som jernbane overgang blev også løst en anden vigtig trafik med indbygget Kestel Den Vejkryds node for at give. En periode på omkring 540 km nye veje og veje udvide arbejdet med en åndbar landevejstransport Metropolitan Kommune, Gürsu, Labour, og ESENEVLER Özlüce- Alaattinbey krydset efter Keszthely har også adgang til ceremonien.
At byen kan nås i alle områder af Bursa, for at adskille deres projekter transport tæt på 70 procent af investeringen budgettet hvert år Metropolitan Kommune, hav og nyder at være et problem med transport med jernbane projekt ved siden af ​​lufttransport, de tilstoppede arterier af vejnettet til gengæld med krydset projekt. Indtil videre Gursu, Labour, og Özlüce-Alaattinbey Esenevler åbnede transportere krydset Metropolitan Kommune, har det løst Ankara-Izmir motorvej i Kestel sidste node på krydset. Ankara - Izmir stat giver transit på motorvejen og Bursaray Kestel linje Kestel Den Intersection bygget med henblik på at gøre det muligt for jernbane til overgangen af ​​systemet inden for rammerne af vicepremierminister Bulent Arinc, Bursa guvernør Eng Karaloğlu, Metropolitan borgmester Recep Altepe, Bursa lovgivere Can Candemir Stål, Bedrettin Yildirim, Ismet vand, Leader Matlin og Mustafa Kemal Şerbetçioğlu, Osmangazi borgmester Mustafa Dundar, Lightning borgmester Ozgen Keskin Kestel borgmester Yener Acar, AK-partiet Provincial formand Cemalettin Torun og åbnet for trafik af de mange bidrag fra de inviterede gæster.
En veletableret løsning
Det gjorde ved Metropolitan Kommune 190 kilometer vej i bytte for en periode på 512 kørte kilometer mindet om, at nye veje og veje udvide arbejdet i Metropolitan borgmester Recep Altepe, især Ankara - i midten af ​​signalsystemet, Izmir mod krydset de indså, at op, så sagde strøm uden afbrydelse af trafikken. Total 657 meter i længden Kestel skæringspunktet mellem jernbaneoverskæring er minde passende udformet formand Altepe, "skinne junction under ordningen og kørestolen samtidig sikre uafbrudt passage af køretøjer, Gürsu og organiseret ind- og udgange til Industrial Zone i Kestel blev gøres sikkert. Vores drev er at være i transit i Bursa med dette kryds vil være i stand til at fortsætte deres måde passer ind nogen signalering til øst for den vestlige del af byen. Korsvejene mellem Bursa og vores veje, samt alle de chauffører, der bruger transit for at blive bedre.
"Vi viser Bursa Sevdam med præstation"
Bursa Ankara til optagelse i både trafiksikkerheden samt æstetisk gevinst på omkring 26 millioner brugt på projekter, erklærede, at de Altepe formand understregede, at de viser kærlighed til deres bemærkninger ikke icraatl til Bursa. Er pligt tjenestepersonale, og alt i den smukkeste Altepe formanden om, at de er i bestræbelserne på at bringe til Bursa, "Det vigtigste er ikke retorik, det er at forlade de smukke værker. Den person, der arbejder i ayinesi kan ikke passe på. Vi taler om vores arbejde. Dette projekt er også involveret i udarbejdelsen af ​​Bursas hovedtransportplan 33 i verden, der lavede planlægningen af ​​hovedstaden. Hvis vi arbejder med Brenner-firmaet, scanner vi verden for alle vores projekter, fra markedsordninger til stadion, fra Science Technology Center til Rådhuset. Det bedste af alt, den smukkeste vil være i Bursa, hende sagde han.
Vi nåer vores mål
Præsident Altepe bemærkede, at de satte mål for Bursa, da de tiltrådte og traadte frem til disse mål og fortsatte sin tale som følger: d Vi sagde, at Bursa vil være et turismecenter. Fra kongrescenteret til termiske investeringer, fra Uludağ til den historiske kulturarv, har vi udført vigtige værker på alle områder. Som reaktion på 8 restaurationsarbejdet udført i storbyhistorien, rørte vi hundredvis af punkter og genoplivede vores historiske artefakter. I tråd med vores sportsmål har vi for nylig åbnet vores 115-facilitet i Kestel. Til dato vil vi have gennemført 19-anlægget ad gangen mod 125-anlægget. I tråd med vores transportmål har vi lavet 190 kilometer vejarbejde. Vi sagde, at jernbanesystemet vil være i den østlige del af byen, og vi lancerer prøveflyvninger på Kestel-ruten snart. Vi har installeret en 540 kilometer skinne mod 22 kilometertal lavet hidtil. Bugün
Söz Vi står for hvert ord, vi siger "
Vicepremierminister Bulent Arinc også kræves af den centrale regering i Bursa og Tyrkiet har givet eksempler på deres arbejde i almindelighed. Arinc påpegede, at regeringen kan fortælle, når de kommer på podiet i timevis, "Tyrkiets 11 år, før vi kan se, hvor langt kom timer. Det er både stor fornøjelse og pligt for os. Der er så meget, vi gør, og der er meget at fortælle. Vores borgmester 5 har indsamlet hvad de har gjort i løbet af året. Kestel borgmester 2 kan forklare, hvad han gjorde i perioden. Pris være til Allah. Vi er sådan. Dit arbejde er dit spejl. Folk vil se, hvad du gør. Hvis du ikke gør det, vil han. Der er meget at gøre, der er meget at lave. 2 kan tilbringe timer med at tale om ordet ler 3 ler fordi de ikke kan sige, hvad de laver og hvad de skal gøre. En anden kan drømme. Hvad vi gør er garantien for, hvad vi gør. Vi giver hver eneste konto, vi siger, vi fortsætter med at give. Vi leder ikke efter drømme. Vi taler om, hvad vi gør. Præsidenten siger '26 millioner brugt på dette sted'. Der er en storbykommune, der arbejder dag og nat.
Deres mål er op til deres størrelse
Hidtil dem, der foretages til Bursa Arinc bemærkes, at manchetten af ​​året 100 drøm, der kom til Bursa højhastighedstog tog, vil jo længere en person fra Ankara 2 15 timer understreges i Bursa minutter. Arinc understregede, at han så produkterne på plads og sagde, at deres mål er så stort som Uludağ. Tunneler åbnet til motorvejen så lyset igår. 7 milliarder af dollars i projektet vi er bud 4 mile vinblinde. Ved enden af ​​landet bliver der bygget en bro over havet eller under havet 60 meter Marmaray'la kombinerer to kontinenter. Når du åbner din mund for ørerne hos dem, der ikke siger andet end fornærmelser, siger jeg. Selv i de tidligere regeringers periode kunne de lokale myndigheder ikke engang gøre de centrale administrationer. Regeringerne ville sige 'vi kan ikke tjene penge'. Han ventede på dørene for kredit. Statsministeren, der gik for at kræve gæld, ville give den gode nyhed om, at han fandt 1 millioner dollars i kredit. 1 bankede døren til 40 for milliarder af dollars. Vi leverer 390 millioner TL budget til kun én region i High Speed ​​Train Project. Vi tilføjer 60 endnu mere. Som AK-parti er vi ligesom Sultan Fatih. Vi indser, hvad andre ikke kan forestille sig. Ros. Åbn krydset, få bedre ulykkesfri dage uden at passere, "sagde han.
Bursa guvernør Eng Karaloğlu vil lette transporten af ​​borgerne og både Kestel input og output af organiseret Industrial Zone i regionen og i opbygningen af ​​udfletninger vil forbedre livskvaliteten for de mennesker, der har bidraget til den første Metropolitan borgmester Recep lykønskede alle herunder Altepe.
Kestel borgmester slår Acer Kestel Crossroads af fundamentet udskilles Metropolitan borgmester Recep Altepe'nin, 'Hvis Vesten hvad der vil være i den østlige' som minder om, at løfte, de tog det første skridt i dag og Kestel den østlige lysende stjerne med Bursaray ekspedition vil begynde i de kommende dage sagde han, at han ville blive.
Efter talerne blev Kestel Junction åbnet for trafik af medlemmerne af protokollen.sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar