TürkTraktors budgetvenlige nye TDD Delta-serie er i Kayseri

TürkTraktors budgetvenlige nye TDD Delta-serie i Kayseri: New Holland TDD Delta-serien, der blev introduceret på Kayseri Agricultural Fair, er en kandidat, der er uundværlig for middelklasse landbrugsvirksomheder ... Ud over at tilbyde høj ydeevne; Det skiller sig ud med sin budgetvenlige, økonomiske brug.
Kayseri, 24. marts 2014 - TDD Delta Series, det nye medlem af New Holland TDD-familien, der foretrækkes af landmændene i TürkTraktör, vil blive præsenteret for landmændene på Kayseri Agriculture Fair, der afholdes mellem 26. og 29. marts 2014. TDD Delta Series tiltrækker opmærksomhed med sine højtydende hardwarefunktioner samt overvejer landmænds budget. TDD Delta-serien, som har miljøvenlige Tier III-motorer, der producerer 75, 90, 100 og 110 HK kraft med moderne kabine- og karrosseridesign, tilbyder 4 forskellige modeller med 4 cylindre.
İrfan Özdemir, den administrerende direktør med ansvar for TurkTraktörs salg; "Det mest avancerede teknologi og ydelse af vores landmænd TürkTraktör som vi fortsætter med at give de bedste betingelser og servicenet. Det nye medlem af vores New Holland-produktsortiment omfatter TDD Delta Series; Vi er specielt designet til at imødekomme behovene og forventningerne til middelklasse landbrugsvirksomheder. 75 110 med hver spænder fra højeffektiv HP tilbyder fire forskellige motor muligheder, der appellerer til forskellige typer af brugere med Delta-serien TDD stort glasareal at trøste både brugervenlighed, stille kabine med ejeren. Jeg tror den nye Delta-serien TDD snart landmanden vil blive første valg, "sagde han.
Tekniske specifikationer
Kraftfuld og robust, støjsvag, lang levetid, kan producere TDD Delta-serie med højt moment, turbolader og intercoolerfunktioner tilbydes som standard. Samtidig hjælper TDD Delta Series landbrugerens budget ved at reducere omkostningerne ved vedligeholdelse.
TDD Delta-serien har en 3 × 4 transmission struktur, hvor alle de hastigheder, som føreren har brug for, kan opnås takket være 12-trins og 12-trins gear. TDD Delta-serie traktorer leverer alle hastighedsintervaller fremad for bakgear, takket være den mekaniske bagud-bakke placeret ved siden af ​​rattet. Derudover giver den fremadgående og bagudgående mekaniske skyttelarm placeret ved siden af ​​rattet føreren brugervenlighed og ergonomi i manøvrer.
TDD Delta Series modeller med 4 hydraulisk effektudgang; Der er en overlegen hydraulisk struktur med Lift 0-maticTM-systemet, som kan bruges som standard til træk-, position-, hybrid- og opdriftsfunktioner og for at gøre det let at vende. Landmændene har mulighed for at arbejde med mange forskellige udstyr takket være TDD Delta Series 3.565 kg's løfteevne.
Adresserer dem, der bekymrer sig om design og komfort
Takket være sin moderne førerhus giver den nye TDD Delta-serie med 5.5 m2 glasområde 360 fejlfri og bred synsvinkel. Kabinisoleringen, som blev udviklet som følge af avanceret teknologi og dedikeret arbejde af tyrkiske ingeniører, tilbyder kun 79.5 dB (A), støjfrit og støjfrit arbejdsmiljø i kabinen.sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer