3 døde døde i 3. brokonstruktion (Fotogalleri - Video)

 1. 3 døde dødsfald i brobygningen: Ifølge de modtagne oplysninger kollapsede molen, mens arbejderne arbejdede på viadukten 35, som forbinder ringvejen på Beykoz-siden til den tredje bro.
 2. Bridge Beykoz Cavusbasi lokalitetsforbindelse vejarbejder inden for viadukten af ​​byggeri af betonhældning fandt sted under byggearbejdet.
  Identiteten af ​​35 af de 3 arbejdere, der faldt som et resultat af åbningen af ​​formen under betonstøbning af hovedbjælken til viadukt nr. 2 på forbindelsesvejen Reşadiye-Çamlık til den tredje bro i Istanbul blev bestemt.
  Det blev bestemt, at 2 af de arbejdere, der mistede livet i ulykken, var Yaşar Bulut (50) og hans bror Lütfi Bulut (48). Det blev lært, at Sonay Bulut, de andre søskende til Yaşar og Lütfi Bulut, blev ført til Paşabahçe statshospital med skader.
  De døde arbejders legemer blev fjernet til morguehuset på samme hospital. Det blev set, at de kolleger, der levede i stor sorg, ikke kunne holde deres tårer.
  Debrisfjernelse på scenen belyset af projektorer fortsætter. Undersøgelser af årsagen til ulykken fortsætter også.
  LÆRTE, AT 3 UD AF 2 ARBEJDSTAGERE, Døde I MIGRATION, VAR BRODERE
  Navnene på to af de tre arbejdere, der døde i bulken, opstod i Beykoz-viadukten på 3. Bridge-byggepladsen, og navnene på en tilskadekomne blev identificeret. Man lærte, at to af de tre døde arbejdere og en såret var brødre.
  Hændelsen fandt sted omkring kl. 21.00:3 om aftenen ved viadukten, som er under opførelse inden for rammerne af forbindelsesvejarbejderne til den 3. bro Beykoz Çavuşbaşı-placering. Som et resultat af sammenbruddet i broviadukten døde 48 arbejdere, og en person blev såret. Lütfü Bulut (50), Yaşar Bulut (42) og Sonay Bulut (XNUMX), der blev såret, viste sig at være brødre. Navnet på en afdød arbejdstager har ikke været kendt endnu.
  ARBEJDERE DROPER TIL GULV FRA 50 METER
  Arbejdere faldt fra 50 meter til jorden under sammenbruddet. Det blev lært, at en arbejdstager blev såret som et resultat af hans ben klemt mellem betonblokke. Sonay Bulut, der blev såret i hændelsen, blev kørt til Ümraniye Training and Research Hospital og behandlet. Den afdøde Lütfü Bulut, Yaşar Bulut og en arbejdstager, hvis navn endnu ikke er kendt, blev ført til lighuset på hospitalet efter anklagemyndighedens undersøgelse.
  11 WORKER blev diskuteret
  Brandmænd greb først ind for de arbejdere, der var fanget i betonblokken. Da stigen til brandbilen var utilstrækkelig, blev de fangne ​​11 arbejdere reddet af kranen i regionen. Det blev anført, at Lütfü Bulut er gift og har 3 børn, og Yaşar Bulut er gift.
  Han sagde, at den afdøde Yaşar Bulut og Lütfü Bulut er søn af sin onkel, İsmail Bulut sagde: ”Mens de hælder beton på molen, styrter de sammen med molen, 3 mennesker dør, men jeg ved ikke, hvor mange mennesker der er på molen, 2 personer er brødre og den anden er skadet på hospitalet. Mens de hælder beton, går de ned med betonen og molen. Jeg lærte tilfældigt, at der var en ulykke på brobygningen på fjernsynet, jeg ringede til mine brødre og søstre, mine brødre døde. De faldt ned med betonen, mens de hældte den. De havde arbejdet i denne forretning i 5-6 måneder. Tilfældigt hørte vi også undertekster på tv.
  MEDDELELSE OM ICA's 3. BRO
  I den skriftlige erklæring fra ICA, der udfører Bosporus-broen og motorvejsprojektet Northern Marmara, blev det anført, at "Mens betonstøbningen til kappebjælken i det nordlige ben nummer 7 var ved at blive afsluttet, opstod der en ulykke som et resultat af sammenbruddet af molen, der understøtter kappebjælken af ​​en uspecificeret grund".
  I erklæringen fra ICA: ”En trist arbejdsulykke opstod på viadukten nummereret V35, som er under opførelse i Çavuşbaşı placering af Çamlık Reşadiye-forbindelsesvejen på den nordlige Marmara-motorvej, den 5. april 2014 omkring 20.50. Ulykken opstod som et resultat af sammenbruddet af molen, der understøtter hættebjælken af ​​en uspecificeret grund, mens betonen, der hælder til hætterbjælken på den nordlige del af viadukt nummer 7, var ved at blive afsluttet. I denne ulykke mistede 3 medarbejdere ved navn Kahraman Baltaoğlu, Yaşar Bulut og Lütfü Bulut desværre livet på trods af alle de sikkerhedsforanstaltninger, der er truffet på arbejdspladsen.
  Det blev udtalt, at betonen blev kastet i mange gange sikkert med samme metode og stilladser i det pågældende område.
  ”I denne triste ulykke, der opstod, undersøges grunden til, at molen kollapsede, og årsagerne til ulykken af ​​myndighederne med alle detaljer. Vi oplever stor sorg på grund af denne håndfulde ulykke. Vi udtrykker vores medfølelse med vores medarbejdere, der mistede deres liv, og vores sørgende familier. Alle nødvendige oplysninger om, hvorfor ulykken opstod, vil blive delt med offentligheden af ​​investorens ICA-joint venture. "
  FUNERALS OF DØDE ARBEJDSTAGERE, BEMÆRKET FOR FORSVARLIG MEDICINSK INSTITUTION
  Molen kollapsede i konstruktionen af ​​viadukten, der forbinder Yavuz Sultan Selim-broen (3. bro), som blev bygget i Beykoz, til den anatolske ringvej. 3 arbejdere blev dræbt og 1 arbejder blev såret i den ulykke, der opstod. Mange arbejdere blev også strandet på viadukten.
  Hændelsen fandt sted omkring kl. 21.30 i Viaduct 3 i Beykoz Çavuşbaşı, der forbinder 35. Bosporus-broen til motorvejen Anatolian Side. Angiveligt kollapsede molen af ​​ukendt grund under betonhældningsarbejdet på viadukten. På det tidspunkt faldt tre brødre Lütfü Bulut (48), Yaşar Bulut (50) og Sonay Bulut (42), der arbejdede på molen i viadukten, og en person, hvis navn endnu ikke er kendt, faldt til stueetagen fra en højde på ca. 50 meter.
  De døde arbejders lig blev ført til Forensic Medicine Institute Morgu efter de første undersøgelser.
  Undersøgelsen blev lanceret.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar