Den historiske Koyunbaba-bro bliver restaureret

Den historiske Koyunbaba-broen genoprettes: Restaureringsarbejder blev indledt ved Koyunbababroen, som blev bygget af Sultan Sultan Beyazit II, som er den længste bro bygget af det osmanniske rige i Anatolien i Osmancik-distriktet Corum.
Restaureringen af ​​broen, som først blev opdraget i 2010 og fremlagt som en fil til ministeren for perioden, blev udbudt i 2013. Ç Broen, som er den anden Beyazit-bro i de osmanniske arkiver, er den længste bro bygget af det osmanniske imperium i Anatolien samt et vigtigt træk ved det osmanniske vejnet. "sagde han.
Bridge, den historiske Silk Road har et meget vigtigt sted, der udtrykker Bagci, Osmancik distrikt er et vigtigt krydsningspunkt, sagde han. Bağcı sagde: "Cihan-imperiet havde brug for at bygge en bro over Kııııırmak. Ud over disse oplysninger, Hz. Koyunbabas navn blev givet til broen af ​​befolkningen i regionen. Broen har et hoved øje og 17 mesh med otte plus otte på højre og venstre side, 7,5 meter brede og 250 meter lange. På grund af den fejlbehæftede restaureringsproces, der blev lavet omkring 30 år siden, blev stenene gipset over, men plasterne blev deformeret i tiden, da de originale sten skulle komme i kontakt med luften. I denne restaurering vil broen blive restaureret i overensstemmelse med originalen og vil blive givet til turisme. Kul

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar