Demir Ağlar Winds up Bursa

Demir Nets Wrap Bursa: 22 kilometer af det nuværende jernbanenet af de sidste 26 kilometer af linjen i Metropolitan Municipalitys 48 kilometer fortsætter den nye æra af byen med at væve med jernnet.


Bursas 22-kilometer af det eksisterende jernbanenet 26-kilometerlinje, der blev foretaget sidste år 48 kilometer fra Metropolitan Municipality, fortsætter byen med at væve i den nye æra af jernnet.

Sidste periode 9 kilometer Görükle-Emek, 8-kilometer Bursaray Kestel linje og 2.5 kilometer Cumhuriyet Street-Dauvutkadı og 6.5 kilometer Skulptur sporvognslinje til Bursa Metropolitan Municipality sænker ikke sine investeringer i jernbanesystemet. Bursa Metropolitan Municipality, der forbinder Bursaray Emek-linjen med højhastighedstog og endda prioriterer, planlægger at implementere 10.2-kilometer af City Square-Terminal-DOSAB-linjen på nye sporvognslinjer.

5.3 kilometer Mudanya-Güzelyalı, 5.9-kilometer Cumhuriyet Avenue-Gökdere-İncirili-Teyyareci Mehmet Ali Avenue-Selçukbey Avenue-Siteler, designet til den nye periode, 7 kilometer Cumhuriyet Avenue-Gökdere-Beyazıt Avenue-Eğitim Caddesi-Ortabağlar Quarter-Güllük Mahallesi-Mimabin-kvarteret -Erikli Neighborhood, 7.3 kilometer Hüdavendigar City Park-Beşevler Avenue-Small Industry Information Street, 4.1 Kilometer Karafatma Square-FSM Boulevard-Esentepe-Bağlarbaşı-Hürriyet Square, 2.4 Kilometer Merino-Canal Længde, 3 Kilometer Uluyol-Old Gemlik mere komfortabel transport med kilometer af Gürsu-Kestel linjer vil dække hele vejen rundt.


Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar