Motorvej vedligeholdelse

Freelancere på motorveje: 2013 millioner motorveje og broer 9.2 millioner køretøjer passerede gratis. , Nødvendige korrektioner foretages i tilfælde, hvor brugertilfredshed opdages, sagde L Lütfi Elvan, minister for transport, søfartsanliggender og kommunikation.
I det forgangne ​​år var 139 millioner af de 9.2 millioner passeringer, der blev foretaget med 'Fast Pass System' (HGS), ulovlige. Som svar på forslag fra CHP Ardahan stedfortræder Ensar Öğüt om HGS-systemet sagde ministeren for transport, søfartsanliggender og kommunikation, Lütfi Elvan, ”HGS-systemet blev sat i drift ved 17-motorvejen og Bosphorus-broer i september, 2012 millioner 3 millioner forudbetalte. og 700 millioner 1 tusind banker, i alt 900 millioner 5 tusinde HGS-abonnenter passerer bompengeopkrævningsstationer. I 600 fandt overgangen 2013 millioner med HGS-systemet sted uden omkostninger til 139 millioner 9 millioner. ”
Korrigeringer er lavet
Lütfi Elvan sagde om indvendingerne mod overtrædelserne og sagde: ”HGS-systemet sikrer, at køretøjer, der kører på motorveje og / eller broer, passerer non-stop ved betalingssteder og betaler vejafgift via kort eller passive RFID-tags. Billederne, der blev taget på tidspunktet for overtrædelse af Generaldirektoratet for Hovedveje, sammenlignes med køretøjerne, og nødvendige korrektioner foretages i tilfælde, hvor brugerens klage opdages. OGS-HGS Fee Collection Systems udvikles fortsat med hensyn til software og hardware i betragtning af dagens teknologiske udvikling. ”
SYVDAG-BEGRÆNSNING
Der er ingen HGS-mærkning og køretøjer, der ikke har tilstrækkelig balance til at dække vejafgiften, selvom der er en HGS-etiket, forklarede Elvan, at der er indledt en sanktionstransaktion under deres overgange. Van Hvis sådanne penge modtages fra HGS-produktet eller beløbet til dækning af HGS-produktet indlæses inden for syv dage, , betragtes vejafgiften som normal, der meddeles ingen straf. Når saldoen på HGS-etiketten er utilstrækkelig, sendes den også til brugernes mobiltelefonmeddelelser ved at sige, at saldoen er utilstrækkelig, og at der ikke vil blive anvendt nogen straffesag, hvis den indlæses inden for syv dage ”.

Günceleme: 22/12/2018 17:15

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Efterlad et Svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*