Avcılarda trafik lammende overpass er fjernet

Overgangen, der lammer trafikken hos jægere, forlader: Overgangsbroen, der lammer trafikken i jægerne:
Sociale faciliteter En fod af broen, som passagererne tog til Metrobus Stop, gik ned til midten af ​​sidevejen, og da dette skete, blev trafikken faldende på en bane lammet. Beboerne, der måtte bruge denne vej hver dag, klagede over, at deres timer gik i trafik på grund af foden på vejen og ønskede, at broen blev flyttet til et punkt, der ikke ville forhindre trafikken. Og det forventede evangelium om broen, der forstyrrer trafikken.
Istanbul Metropolitan Municipality, overpasset vil blive ødelagt inden for en måned vil ikke påvirke strømmen af ​​trafik annonceret en ny gateway vil blive lavet. Jeg håber, at så snart IMM-embedsmændene siger, vil arbejdet begynde så hurtigt som muligt ...
chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar