Balıkesir Railway Station bliver Kazakhstan City for filming

Balıkesir Train Station bliver Kazakhstan City til film: Balıkesir Train Station blev byen Kasakhstan for at optage en film. Fikret Hakan, med hovedrollen i Fikret Hakan, frigives i oktober i år.


Ifølge de indhentede oplysninger begyndte skyderiet i Bulgarien i februar, og med hovedrollen Fikret Hakan'ın 'Birleşen Gönüller' -film, der kaldes filmen, blev optaget på den historiske station på Balikesir. Den historiske station, der blev vendt tilbage til Kasakhstans Shymkent Train Station ved at hænge russiske skilte, er vidne til den sidste scene af de fusionerende hjerter. Filmsættet etableret på Balıkesir Train Station følges med interesse og entusiasme af borgerne. Dusinvis af skuespillere dukkede op foran kameraet på Birleşen Gönüller, som indeholdt Fikret Hakan i den historiske station, som blev skrevet på russisk og vendte tilbage til togstationen i Shymkent, Kasakhstan. Filmen fortæller en kærlighedshistorie; En kvinde, der sendte sin mand, der var gift på tidspunktet for Anden verdenskrig, til en krig på bryllupsnatten, kærligheden til hendes mand og den længe ventede følelse af følelser. Filmen var planlagt at blive frigivet i oktober. Şakir Akça, produktionschef, der gav information om filmen, sagde: ”Emnet er en kærlighedshistorie. En periode film mellem 1940 år og 1990 år. Dette er en historie i Kasakhstan. Vores skud i Balıkesir finder sted i Kasakhstan. Det var en kærlighedshistorie efter Anden verdenskrig og en film om, hvad folk kan gøre for kærligheden. Det er en følelsesladet film, hvor følelser bevæger sig til toppen. ”

Medvirkende i Fikret Hakan, Atilgan Gumus, Erkan Sever, Hande Soral og Yagmur Kasifoglu er filmens førende skuespillere Birginen Gonuller, instrueret af Hasan Kirac og produceret af Ahmet Kül. Det siges, at filmen vil blive frigivet i oktober, og de sidste scener af filmen blev optaget i Balıkesir. Til fortsættelsen af ​​filmen blev der oprettet plateauer i Eskişehir, Tuz Gölü og Georgien.Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar