IETT sender de ældres gratis rejsekort til adressen

IETT sender de ældres gratis rejsekort til adressen: IETT sender rejsekort til borgere på 65 år og derover, der rejser ved at vise deres identitetskort, indtil de modtager deres gratis rejsekort.


Borgere på 65 år og derover, der nyder godt af gratis offentlig transport og rejser ved at vise deres identitetskort, behøver ikke vente i kø for at modtage deres rejsekort. IETT, der gik ind efter offentliggørelsen af ​​"Forordningen om gratis eller nedsatte rejsekort" udarbejdet af ministeriet for familie- og socialpolitikker, vil sende de gratis rejsekort til borgere på 15 år og derover, der ikke har et rejsekort pr. 65. maj. Borgere på 65 år og derover, der ønsker at få et gratis rejsekort, www.iett.gov.t er at komme ind på den officielle hjemmeside skal søges online. Borgere, der ansøger online, kan betale kortet med kreditkort inden de går til banken. Webstedet for dem, der søger online via hjemmesiden, vil blive sendt til deres adresse hurtigst muligt. Sociale kortindehavere, som konverterer deres rabatkort til gratis-kort og billetmaskiner, kan bruge deres kort til 2025.

I overensstemmelse med forordningen offentliggjort af ministeriet for familie- og socialpolitikker er İETT-busser, der leverer offentlig transport i Istanbul, TCDD Lines, Istanbul Transportation Lines, Istanbul Otobüs A.Ş. linjer, private offentlige buslinjer, Istanbul City Lines, Dentur og Turyol Lines og Blue Tour Lines tilbyder gratis transporttjenester til borgere over 65 år.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer