KARDEMİR investerer i jernbanesektoren

KARDEMİR investere i jernbanesektoren: Karabük Jern og Steel Works (Kardemir) General Manager Fadil Demirel sagde, at Tyrkiets årlige få 150 tusinde tons skinner, sagde han, at landet producerer omkring 3 tider med nød.


Demirel, Karabuk Universitet Dr. I interviewet, der blev afholdt i Bektas Acikgoz-konferencesalen, forklarede han, at de ville gøre byen til centrum for jernbanesystemerne, og at de forberedte infrastrukturen.

Demirel påpegede, at overgangen til massetransport var en nødvendighed, og at dette kunne leveres af jernbanesystemer og sagde: ”Vi rejser til dette formål. Først forberedte vi infrastrukturen i vores fabrik. Du skal fremstille rent stål til skinnesystemer. Der er en 3-4 fabrik, der kan gøre dette overalt i verden. Vi producerer også 72 meter højhastigheds togskinner. Vores land 150 tager tusind tons skinner. Vi producerer 450 tusind tons jernbane om året. Vi producerer cirka 3 etage af vores lands jernbanebehov ..

  • Jernbanestøbning

Demirel forklarede, at jernbaneproduktion blev efterfulgt af sakseproduktion og understregede, at de vil producere hjul og vogne.

”Det er ikke nemt at fremstille jernbanehjul, men vores infrastruktur er i stand til det, sagde Demir Demirel.” Et hjul bærer 27 ton fragt. Med de slag, det får, sker det mere. Vi vil gøre dette med ren stålproduktion. Vi forberedte infrastrukturen til dette. Vi har et seriøst ingeniørteam i denne henseende. Vi arbejder med KBU. Der er kun kbui Rail Systems Engineering i Tyrkiet. Dette er en stor fordel for os ”.

Demirel, X-svamp sert, kaldet hjulet gnides med hårdt stål i verden 3-4 fabrik kan producere, de vil klare det med den udtrykte investering.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar