Hvornår begynder Istanbul Ankara YHT-fly?

YHT
YHT

Istanbul-Ankara YHT ture vil begynde, når: transport, Maritime anliggender og kommunikationsminister Lutfi Elvan, Istanbul-Ankara YHT tid, har meddelt, at den vil begynde i anden halvdel af maj.


Lütfi Elvan, minister for transport, maritime anliggender og kommunikation, besøgte Istanbul-Ankara højhastighedstog i maj. halvdelen sagde det ville starte.

Minister Elvan mødtes med Sudans minister for national økonomi og finans Bader Eldin Mahmoud Abbas og Sudans minister for landbrug og kunstvanding İbrahim Mahmoud Hamid på hans kontor i ministeriet. Minister Elvan svarede på spørgsmål fra journalister under mødet, at Istanbul-Ankara højhastighedstogekspeditioner starter i anden halvdel af maj, og at både åbningen vil blive foretaget, og ture vil starte.

Vi har BURSA YHT LINE

YSE Yapı-Tepe İnşaat joint venture vil realisere infrastrukturen på 105 kilometer sektionen mellem Bursa og Yenişehir til 75 kilometer projektet, som vil blive forbundet til linjen Ankara-Istanbul fra Bilecik inden 393.

Linjen er bygget i overensstemmelse med 250-kilometerhastigheden. 200 millioner kubikmeter udgravning i høj hastighed jernbane anlægsarbejdet vil blive gennemført 100 millioner kubikmeter fyld. Der vil blive bygget et samlet 13-kunstværk. 10-kilometer af linjen består af tunneller, viadukter og broer. Bursa-Bilecik mellem 152 minutter, når projektet er afsluttet, Bursa, Eskişehir 43 timer, Bursa-Ankara 35 timer 1, Bursa-Istanbul 2 timer 15, Bursa og Konya 2 timer 15 minutter og fra Bursa og Sivas vil stige ned 2 timer.

Inden for rammerne af projektet er det også planlagt at bygge en højhastighedstogstation i Bursa og en station i Yenişehir og en højhastighedstogstation i lufthavnen her.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer