Çambaşı Plateau Ski Resort skrider hurtigt frem

Skifaciliteten til Çambaşı-platået fremmer hurtigt: AK-partihærens stedfortræder og den parlamentariske forsamling for det sortehavs økonomiske samarbejde (PABSEC), den tyrkiske gruppeformand İhsan Şener undersøgte skiområdet og vejarbejdet på stedet i Çambaşı-platået i Ordu, Kabadüz.


Ener blev taget velkommen af ​​borgmesteren i Kabadüz Yener Kaya, og undersøgte vejarbejderne under opførelse mellem Ordu-Çambaşı Plateau og modtog information om værkerne. Sener, der også modtog information om skisportsstedets aktiviteter, sagde, at alle muligheder blev mobiliseret før regeringen til at gennemføre begge investeringer. Şener sagde: ”Det 10 kilometer lange vejarbejde mellem Kabadüz og Çambaşı, som er en vigtig del af vejprojektet Ordu-ambaşı, fortsætter hurtigt. Forhåbentlig ønsker vi at afslutte denne vej indtil udgangen af ​​2015. Dette sted har et vigtigt potentiale med hensyn til turisme. Problemet vil i vid udstrækning blive løst med hensyn til infrastruktur. På denne måde foretages investeringer både som offentlig og privat sektor. ”

Når han sagde, at arbejdet fortsætter i 4 forskellige regioner i Ordu fra nord til syd, sagde Şener: ”Sortehavet-Middelhavsvejen, Kabadüz-Çambaşı-vejen, Fatsa-Korgan-Kumru-Niksar-vejen, Kabataş-Reşadiye vej, jeg håber, at Unye-Akkus vejforkortet dobbeltvejsprojekt vil tjene Ordu-infrastrukturen i de kommende år og vil øge sit turistpotentiale. Der er en hurtig udviklende hær. Hver region gør sig klar til fremtiden som en byggeplads. ”

Stener sagde, at den nærmeste skibakke til havet blev bygget i Ordu, ”Et meget moderne skifacilitet er ved at blive bygget, der vil gøre Ordu til et seværdighedscenter. Jeg håber, at vi vil stå på ski her næste år, og vi vil betjene lokale og udenlandske turister med to separate svævebaner. Det vil være det nærmeste skisportssted til havet. Hvem som helst kan nemt nå skibakken nær havet fra lufthavnen bygget på havet. I den kommende vintersæson vil vi stå på ski her med vores hærborgere og vores gæster, der kommer udefra. ”

Kabadüz-borgmester Yener Kaya sagde: ”Kære viceparlamentarisk så udviklingen med hensyn til motorvejen, skicentret og hoteller i vores region. Med støtte fra vores vicepræsentant vil vi fremskynde investeringerne her, og ved at afslutte investeringerne på samme tid som datoen for færdiggørelsen af ​​lufthavnskonstruktionen, vil vi udvide vores turistområder og yde et betydeligt bidrag til vores region ved at promovere vores by. Infrastrukturarbejder fortsætter. ”


sohbet

Feza.Net