Pris for 3. bro og den nordlige Marmara motorvej

 1. Præmie til Bridge og North Marmara Motorway: 3. Bridge and Northern Marmara Motorway Project 'own Finance Award oldu.Türkiye de mest prestigefyldte projekter, der betragtes som en af ​​3. Bridge og North Marmara Motorway Project, et internationalt erhvervsmagasin udstedt af EMAA Finance' Finance blev ejer af prisen
  IC İÇTAŞ - Astaldi Consortium 3, som ses som fremtidens transport og handel ved ICA. Bridge og North Marmara Motorway Project blev tildelt af EMEA Finance, en af ​​verdens førende finansielle magasiner, efter de finansielle markeder i Europa, Mellemøsten og Afrika. Projekt; I 2013 vandt han det bedste Public-Private-Cooperation (Özel PPP E - Böl PPP Böl) Modelfinansieringsprojekt i Europa, Mellemøsten og Afrika (EMEA) Region.
  Til projektfinansiering af Yavuz Sultan Selim Bridge blev aftalen om 7 milliarder USD låneaftale med deltagelse af 2.3 bank underskrevet i august 2013 og blev afsluttet for nylig.
  FINANSIERINGSPROJEKT SKAL OPSTAGE PRØVER
  Yavuz Sultan Selim Bridge og IC, som vil udføre den nordlige Marmara motorvej Projekt İÇTAŞ - Astaldi konsortium anmodning ICA finansiering Garanti Bank International NV, T. Garanti Bankasi AS, T. Halk Bank Inc., Bank of T.İş .Ş., T. Vakıflar Bank TAO, T.Ziraat Bankası A.Ş. og Yapı ve Kredi Bankası A.Ş.
  Projektfinansiering, med en samlet løbetid på 9 år og til en værdi af 2.3 mia. USD, betragtes som det højeste beløb til projektfinansieringslån, der blev leveret til et 'greenfield'-projekt i republikkens historie på en gang.
  Serhat Çeçen, bestyrelsesmedlem i IC Holding, der udtrykte sine synspunkter om prisen, sagde: 3 EMEA Project modtog den bedste Public-Private-Cooperative Project Finance Award fra broen og North Marmara Motorway Project, der gjorde os stolte og stolte af broens konstruktionsfase. Vi håber, at vores første finansieringsprojekt vil tjene som et eksempel og bidrage til udviklingen af ​​den tyrkiske økonomi
  Ejer af den første på alle måder
  North Marmara Motorvej vil blive bygget under projektet af Yavuz Sultan Selim Bridge, efter at have passeret Bosporusbroen operationer i 1973 1988 år og vil være afsluttet i Fatih Sultan Mehmet Bridge i Istanbul Strait 3. vil være broen.
  3 vil blive bygget af et team af for det meste tyrkiske ingeniører med høj teknik og teknologi. Bosporus-broen er verdens første bro over 8-banen og 2-banen. 59-målerbredden bliver verdens længste og bredeste hængebro med 1408-meters hovedspænding. Det vil også være det højeste tårn i verden med sin højde over 320 meter.
  Konceptdesign af Yavuz Sultan Selim Bridge blev lavet af Michel Virlogeux, bygningsingeniør og den franske arkitekt T-Engineering.

sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer