Traditionel fodboldturnering i Ankara Metro

Ankara Subway Traditionel fodboldturnering: Årets mesterskab af N 10 Traditionel Forårsfodboldturnering X hvor 2014-holdet konkurrerede mellem Ankara Metro-enhederne var Rengøringschef.

Efter de spændende kampe mellem 5 separate grupper af 2 hold på græsbanen tilhørende Metroledelsen vandt Sikkerhedsafdelingen andenpladsen og Økonomi- og Administrativ Afdeling tredjepladsen.

Konkurrencen mellem metroenheder og konkurrence, såvel som en sjov fodboldkamp, ​​blev overrasket over i kampe af fagfolk. Mesterskabet for de to sidste turneringer, Sikkerhedsdirektoratet, denne gang i slutrengørings mesterskabet, og tabte andetpladsen.

214 GÅR TIL NETVÆRKET

34-team bestående af medarbejdere fra det kinesiske selskab CSR og signalvirksomheden Italian Ansaldo STS, der anvendes i 10-stationer, Operation Maintenance Center, Cable Car og nyåbnede undergrundsbaner fra tre metrostationer i Ankara, konkurrerede mod 28 i en separat konkurrence. Samlede 214-mål opfylder netværket; Det har givet både underholdende og konkurrencedygtige øjeblikke til spillere, der både er overarbejde og arbejdskammerater. Sefa Yilmaz fra Rengøringsmyndigheden i turneringen, hvor smukke mål blev scoret 14 målscorer.

I finalerne, der blev arrangeret efter gruppens kampe, vandt Rengøringsmyndigheden mesterskabet ved at besejre Sikkerhedsdirektoratet 3-2, mens direktøren for finansielle og administrative anliggender, der besejrede Vehicle Maintenance Department 3-2, modtog 3-cupen.

Abdullah Emirosmanoğlu, som havde en alvorlig skade fra hans knæ i forsvaret, fik den mest gentlemandes plakat fra tid til anden.

CSR-hold, der deltager i turneringen, den kinesiske metrofabrikfabrikant CSR ZELC, der arbejder med det italienske signalvirksomhed Ansalto STS italienske og franske medarbejdere, der tilføjede farve til turneringskampioens trofæet Ankara Metro Chief Manager Rahmi Akdogan gav.