Kandıra Bridge Interchange bliver lukket for trafik

Kandıra Köprülü Junction bliver lukket for trafik: Det andet møde i Kocaeli Provincial Coordination Board blev afholdt i år under formandskabet for Mustafa Güni, vicedirektør. På mødet deltog repræsentanter for forskellige institutioner, blev der taget beslutninger om byen og derfor de, der bor i denne by.
TRANSPORT AF SIDE
En af disse beslutninger var, at Akçakocabey Bridge Interchange bygget i det gamle Kandıra Junction-område ville blive lukket i en uge. På grund af arbejdet ved udvidelsesledene bliver broen 14 lukket i en uge fra juli mandag. Transport vil blive leveret af sidegaderne. Dette vil utvivlsomt skabe betydelig nød i transporten.
FREMSTILLING AF YHT
Mustafa Güni, vicedirektør for mødet, spurgte Hasan Gedikli, regional direktør for TCDD, om højhastighedstoget. Gedikli, forklarede hr. Minister. 25 begynder i juli. Ifølge ham gør vi forberedelser, sagde Biz. Dog kunne Hasan Gedikli ikke give andre oplysninger om priserne på toget. Kandıra distriktsguvernør Oktay Erdoğan, som følge af sommerens efterspørgsel fra sommerhuset i regionen rejst, blev Kefken, Kerpe og Cebeci som vedligeholdelse af veje taget til programmet.sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer