Hvor mange passagerer tog den første dag i Ankara-Istanbul højhastighedstog?

Ankara-Istanbul High Speed ​​Train har transporteret mange passagerer på den første dag: Ankara-Istanbul High Speed ​​Train (YHT) bragte ca. 5 tusind passagerer den første dag, den startede ekspeditionen.


Indviet af premierminister Recep Tayyip Erdogan sagde fredag ​​Tyrkiets 70-årige drøm Ankara-Istanbul YHT begyndte sidste gang.

På grund af det faktum, at flyvningerne er gratis i 1 uge, og den første ekspedition falder sammen med festperioden, viste borgerne stor interesse, og YHT'ere foretog 6 ture, 6 afgange og 12 ankomster i går. Cirka 5 tusind passagerer brugte YHT den første dag. Borgere dannede lange køer for at købe billetter. 409-3 dages billetter til YHT'erne med en passagerkapacitet på 4 er allerede udsolgt.

At reducere rejsetiden mellem Ankara og Istanbul til 3,5 timer, kan YHT nå 250 kilometer pr. Time. Billetpriser for Ankara-Istanbul linje er blevet bestemt som 70 lira. Billetpriserne vil være gratis for 7 under-age, 7-12 for børn under 35-liraens alder, 65 over 35-liraen, for eleverne vil være 55-lira.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer