Kabelbaneprojekt godkendt af Sümela kloster

har et projekt af sumela ropeway i gundem
har et projekt af sumela ropeway i gundem

Kabelbaneprojektet til Sumela-klosteret blev godkendt: Projektet, der tillader kabelbanen til Sumela-klosteret, blev godkendt. Det anføres, at projektet forberedt til svævebanen til det historiske Sümela-kloster beliggende i Altındere-dalen i Maçka-distriktet i Trabzon er godkendt.


At give information om emnet, borgmester i Macka Koray Kochan, Sumela'ya, der siger at ropeway-projektet blev godkendt ved gennemførelsen af ​​projektet, vil være meget mere aktiv i turismen, sagde han. Koçhan sagde: üm Der er projekter, vi har lavet sammen med vores generaldirektorat for nationalparker, vores kommune, vores storbykommune. For eksempel er Sümela ropeway-projektet nu godkendt. Dette projekt vil redde Sümela's fremtid. Derudover vil de eksisterende faciliteter i Sumela blive fornyet, og der vil være regionale salgsafdelinger. Restaureringsprojektet anses nu for positivt i dette udvalg. "

Med hensyn til placeringen af ​​elevatoren sagde Koçhan: gelecek Det er et område, der kommer fra indgangen til nationalparken til vandrestien ved siden af ​​stien. Næsten 3-4 er et ropeway-område på kilometer. En anslået 10 vil være en investering af millioner. Kabelbanen vil være meget attraktiv her, fordi der er et Çakırgöl projekt og et ski projekt. Følgende vej vil blive udvidet med Sümela inden for rammerne af grønne veje projekt. Med tilføjelsen af ​​ski turisme alene, er alle enige om at dette sted ikke vil løfte trafik. Derfor vil svævebanen tiltrække byrden af ​​turister, der kommer til Sumela. Både en stor indkomst i kommerciel forstand og turister, der kommer til Sumela, regionen, vil luftfotoet af de naturlige fyrreskove have mulighed for at se. Kul

RITER I SÜMELA

Maçka borgmester Koray Koçhan udtalte, at de endnu ikke har modtaget nogen officielle oplysninger om ceremonien, der afholdes i 15 August, og at de har truffet de nødvendige forholdsregler i den henseende.

At indfødte ortodokse kristne får bedre gæstfrihed end tidligere, sagde borgmester Koçhan: "Der er ikke noget officielt program om 15-ritualer, der afholdes i august, eller om de vil komme til os. Fra det øjeblik vi modtager information i denne retning, er vores dør åben for alle. Sumela er et vigtigt sted for dem, et vigtigt sted for os. De ankommer kan sikres bedre gæstfrihed end før. Vores forberedelser er okay, de vil ikke stå over for nogen problemer sıkıntı.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar