Generaldirektoratet for Highways pre-festival trafik advarsel

Generaldirektoratet for Highways' fra fest, før trafikken alarm: Drivere og Vehicle Tyrkiet Federation Formand Fevzi advarede borgerne til Apaydin tung trafik, der kan opstå før festen.
Apaydın, X 1-2 vej foran dagen i lav trafik forsøger at komme ud. Gå ikke træt og søvnløs. Sørg for at tage en pause. Vær tålmodig i trafikken, tag din tid. Stigende trafikulykker i løbet af ferien irriterer os alle. Men vores borgere har fortsat svært ved at adlyde trafikreglerne. ”
Fevzi Apaydın sagde, at i år er Ramadan-ferie 5-dagen med lørdag søndag, men det bør vurderes som begyndelsen på den anden etape af sommerferien.
”Vejene vil være meget overfyldte. I løbet af Ramadan-ferie sidste år skete 61 dødelig, tusind 785 såret i tusind 846 trafikulykker. I disse ulykker mistede 86 mennesker deres liv. Vi kan sammenligne antallet af ulykker og dødsfald pr. Dag af trafikulykker, der opstår i løbet af 2012-ferien (4 dage) og 2013-ferien (5 dage). En dag, den fatale trafikulykke i 2012, 14 i 2013, 12'ye, antallet af dødsfald fra 19 mennesker til 17 mennesker. 14 procent af ulykkerne og 11 procent af dødsfaldene er ikke nok, men det er behageligt. Vores chauffører, der tager lektioner fra begivenhederne og overholder reglerne, er opmærksomme på trafikmonsteret på denne ferie. ”
'FOREBYGGELSE AF UHELD ER IKKE PÅ LOVET'
Apaydın sagde, at den største andel af trafikulykker hører mennesker, ünde I løsningen af ​​problemet er uddannelse og øget opmærksomhed om trafik for vores borgere meget vigtige. 2013 tusind 183 tusind 30 defekt i den samlede 88,7-defekt, der forårsagede en ulykke chauffør, 9 procent af fodgængeren, 1 procent af vejen, 0,9 procent af køretøjet og 0,4 procent af passageren stammer fra. Hver chauffør, selv fodgængere og passagerer i trafikken, har deres eget ansvar. Imidlertid er den samlede løsning af problemerne ikke kun ved at udarbejde love, men også af institutioner og borgere bør indføre adfærd i overensstemmelse med disse love. For nylig ser vi, at brugen af ​​sikkerhedsseler anvendes af borgerne. Lad os ikke glemme, at 16-0 er aldersgruppen 14 for vores afdøde mennesker. Af denne grund skal sikkerhedsselen bruges i for- og bagsædet. Alle skulle vide, at brug af sikkerhedsseler reddede liv, advarede han.
'DIVIDED ROAD APPLICATION REDUCED ACCIDENTS'
Apaydın sagde, Bakanlığı Da implementeringen af ​​22 tusind 254 kilometer delt vejansøgning udført af transportministeriet eliminerer gensidig kollision, har trafikulykker resulteret i reduktioner på op til 90 i nogle sektioner. Den største andel i forekomsten af ​​trafikulykker er menneskelig defekt med en hastighed på mere end 88
chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar