Castrol Ford Team Tyrkiet er klar til Bosphorus Rally

Castrol Ford Team Turkey er klar til Bosphorus Rally: Türkiye'ninkökl racing hold i Castrol Ford Team Turkey, vil blive afholdt den 15.-17. August AVIS Rallisi'nde Bosphorus forbereder sig på at tage på stierne med gode resultatmål.
Ifølge Ford-udgivelser er Tyrkiet både den ældste og også en af ​​de største internationale sportsorganisationer Bosphorus Rally 1,4-koefficientpoint, som den europæiske Rally Cup afholdes i Istanbul som et løb i kalenderen nummereret dage før mesterskabslederen Castrol Ford Team han afsluttede Türkiyehazırlık.
Castrol Ford Team Tyrkiet, 15-17 August mellem AVIS Bosporus Rally som løbet sidste år, vil blive afholdt i navnet på sejr, efterlod målene både indenlandske og udenlandske hold.
2014 Tyrkiet fortsætter stadig sin lederskab i Castrol Ford Team Turkey Rally Championship, Bosphorus Rally AVIS to og tre Ford Fiesta S2000 Ford Fiesta med deltagelse af R2.
Mens serviceområdet for AVIS Bosphorus Rally, der består af 12 specialetaper i den anatolske side af Istanbul og Kocaeli inden for provinsgrænserne for Kocaeli, etableres AVIS Bosphorus Rally på Pendik kystvejen, og start- og slutceremonierne for løbet vil blive afholdt på Pendik Atatürk Square.
Samtidig scoringen med 1,4 koefficient for Tyrkiet AVIS Bosphorus Rally Championship Castrol Ford Team Tyrkiet Rallisi'nigeçenyıl vinder Orhan Avcıoğlu pilot, açıklamadakideğerlendir, "Begge vores forberedelser begge på toppen af ​​vores spænding kan vi sige bogstaveligt. Tyrkiets største motorsportsorganisation og etablerede Bosphorus Rally Championship med Tyrkiet er lang sammenlignet med andre løb på kalenderen har 50dah procent. Derfor venter et hårdere løb os både fysisk og for bilen ”.
To dages lange Bosphorus Rallys kørestil, da gennemsnitshastigheden er høj, og rene gulve har en slående etape Avcıoğlu, udtrykte deres ønske om at konsolidere sine resultater med fuld motivation lederskab i Tyrkiet mesterskab som et hold.
”Vi ønsker at være i stand til at efterlade Europas og verdens førende rallypiloter i vores eget hjem,” sagde Avcıoğlu.


 


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer