3 Company Pre-Selection for Motorway Faciliteter

Virksomheden vil blive forvalgt til faciliteterne på 3-motorvejen: Generaldirektoratet for hovedveje indstiller nogle faciliteter på motorveje Nigde-Pozantı og Istanbul-Capital Ankara.
Generaldirektoratet for motorveje, Nigde-Pozanti og Istanbul-Capital Ankara motorveje får tildelt nogle faciliteter.
I henhold til "Company Prelimieannounce", der blev offentliggjort i den aktuelle udgave af Official Gazette, udarbejdede projektdesign, konstruktion, vedligeholdelse, drift af nogle faciliteter beliggende på motorveje Niğde-Pozantı og İstanbul-Başkent Ankara til administrationen og toldtid under operationen I sidste ende vil der blive foretaget separate tildelinger til administrationen for fri overførsel og brugervenlighed.
Niğde-Pozantı Highway Mileage: Niğde B Type Highway Service Facility in 298 + 500, (Bilateral) Gerede- Başkent Ankara Highway Mileage: Çamlıdere D Type Highway Service Facility in 59 + 000 (Bilateral) and Niğde-Pozantı Highway Kilometer : Der vil blive foretaget separate opgaver til design, konstruktion, vedligeholdelse, drift af Kırkgeçit D Type Highway Service Facility (ensidig) i 340 + 050, for den årlige andel betaling til administrationen over bruttoproduktet under operationen og til overførsel af det til administrationen gratis og i en anvendelig betingelse. som er. Der foretages en foreløbig udvælgelse for at identificere de virksomheder, der vil deltage i opgaven. Kapitalselskaber, der er underlagt forudvalg, privatretlige bestemmelser og med status som kapitalinstitution, vil være i stand til at anvende.
-FORMER I SPECIFIKATIONEN FOR FORUDVALGNING GIVES OPEN 22. AUGUST-
De virksomheder, der er interesseret i tildelingen af ​​ovennævnte værker, skal udfylde formularerne knyttet til den forudvalgte specifikation, som de vil få fra Direktoratet for Hovedveje, Operationsafdeling for tusind TL, og indtil arbejdstidens ophør den 22. august 2014 vil de blive givet til Operationsdirektoratet. Virksomheder, der er blevet betragtet som tilstrækkelige som følge af forudvalget, og hvis invitation er sendt (Forslagsspecifikation, Kontraktsudkast, Teknisk specifikation, Vedligeholdelses- og betjeningsvejledning til hovedvejseanlæg, Vedligeholdelses- og driftsspecifikationer for servicefaciliteter, Iterer og planer) 3 Til gengæld for TL vil det blive modtaget fra Generaldirektoratet for Highways, afdelings for operationer.


 


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer