Istanbul metroen kommer til Sabiha Gökçen

Istanbul metro vil strække sig til Sabiha Gökçen: Metrolinjen i Istanbul strækker sig fra Kaynaşlı mod Sabiha Gökçen lufthavn. Budet på den nye linje 25 er i september.

Ministeriet for transport, søfartsanliggender og kommunikation tryk på knappen for at udvide metrolinjen til Sabiha Gökçen International Airport. Fra Xaynum bygges linjen 7.4 kilometer. Linjen, der vil blive integreret med Marmaray, 3 vil være færdig om et år.

Sabiha Gökçen Airport Rail System Connection Project

LOKAL% 15 FORDEL

Ministeriet afholder et udbud i september med henblik på opførelse af metroens elektromekaniske systemer, der vil omfatte fire stop, og projektet er færdig. Bud kan indgives indtil dato og tidspunkt for bud. Udbudsdokumentet kan ses på den ordregivendes adresse og kan købes for tusind 25 lira. Tilbuddet vil blive tilbudt for hele jobbet. Det mest økonomisk fordelagtige tilbud bestemmes kun på prisbasis. Budet er åbent for alle indenlandske og udenlandske bydende. Imidlertid anvendes 500 prisfordel til fordel for indenlandske budgivere.

10 VIL STARTE DAG

Fra datoen for underskrivelsen af ​​kontrakten forventes 10 at blive leveret inden for få dage. Arbejdets varighed blev planlagt som tusinde 80 kalenderdage fra stedets levering.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar