Sikker cykelruter Practice Guide og Vision Development Workshop Held i Istanbul

En guide til implementering af sikker cykelruter og visionsudviklingsworkshop blev afholdt i Istanbul: Sikre cykelruter for folkorienterede byer og løsninger blev drøftet med deltagelse af lokale og udenlandske eksperter.


Embarq Tyrkiet; 15 September 2014 afholdt en Vision Development Workshop på sikker cykelruter implementeringsvejledning i Istanbul mandag.

Understreger vigtigheden af ​​bytransportcykler i sammenhæng med bæredygtig transport, der skal integreres i cykelens transportsystem, blev oprettelsen af ​​sikre cykelstier infrastruktur i vores by påvirket af privat køretøjstrafik for at henlede opmærksomheden på nødvendigheden for at EMBARQ Turkey Sustainable Transport Association, "Safe Bicycle Roads in Istanbul Implementation Guide Project Project" Vision Development Workshop. EMBARQ Tyrkiet af Association for Bæredygtig Transport, udarbejdet af Istanbul Development Agency Direct Operating Support "Safe Bicycle Roads Implementation Guide in Istanbul" og evaluering af den eksisterende cykelstiundersøgelse har til formål at bidrage til forbedring af lokale regeringer.

Der var stor interesse for værkstedet, hvor sikker cykeltransport, som er integreret med transportsystemer og sætter trafiksikkerhed i spidsen, blev diskuteret. Vejledning til sikre cykelruter i Istanbul Vision Development Workshop; UKOME, İETT, İSPARK, CBS osv. Fra Udviklingsministeriet og Istanbul Metropolitan Municipality. Mange forskellige institutioner deltog. Udover; Bolu Kommune, Edirne Kommune, Kadıköy I workshoppen med cirka 50 deltagere fra kommunen, universiteter og ikke-statslige organisationer på cykler; OECD - Organisation for Økonomisk Udvikling og Samarbejde, CONSIA Consulting, der yder rådgivning om trafiksikkerhedsrevisioner fra Danmark, EVONIK, producenten af ​​sikre vejmarkører fra Tyskland, Center for Budapest Transport BKK (Budapest Transportation Center), Istanbul Metropolitan Municipality Transportation Coordination Directorate (UKOME), Sundhedsministeriets folkesundhedsagentur og EMBARQ Tyrkiet - Bæredygtig transportforening af eksperttalere fandt sted.

Workshoppen startede med Embarq Tyrkiet Projektkoordinator Judy Buns Öztaş åbningstale. Forskellige præsentationer blev lavet på værkstedet med deltagelse af eksperter fra udlandet. Philippe Crist, der nævnte nødvendigheden af ​​at støtte cyklen som transportmiddel forklarede den økonomiske og politiske dimension af cykelbrug med eksempler fra OECD-lande. Ceyhan Vardar fra Sundhedsministeriet - Folkesundhedstjeneste; understregede betydningen af ​​cykling for mobilitet i præsentationen af ​​bivirkninger af fysisk inaktivitet og beslægtede sygdomme. Carsten Wass fra den danske CONSIA-rådgivning; Tyrkiet talte om, hvordan at gøre byen mere sikker ved at undersøge prøver af de veje, der cykel. "Egen parkeringsplads problem, hvor det er et andet stort problem i Tyrkiet er manglen på cykelparkering områder." Han sagde.

"Farvekontrast på vejene kan give transport og sikkerhed."

Marisa Cruz fra EVONIC; Han understregede, at vejfarvesystemet kan være en vigtig løsning for trafiksikkerhed og trafikløsninger. Han understregede, at farver kan redde liv i trafikken. Derefter fortsatte værkstedet med præsentationer af Peter Dalos fra BKK Center for Budapest Transport og Halime Tekin fra Istanbul Metropolitan Municipality UKOME. 3, som blev oprettet efter præsentationerne, blev organiseret i et andet gruppearbejde; Fokus på sikker cykeltransport, cykelbrugsproblemer, fokuseret på cyklens økonomiske, sociale, miljømæssige og sundhedsmæssige virkninger.

Istanbul Udviklingsagentur, understøttet af "Vejledning til implementering af sikre cykelveje i Istanbul", indholdet udarbejdet i denne publikation, og projektet reflekterer udviklingsagenturet og Udviklingsministeriets synspunkter, det eneste ansvar for indholdet EMBARQ Tyrkiet hører til Sustainable Transport Association.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer