Miljø kabelbane projekt til det historiske Sumela kloster

Sumela kloster Trabzon
Foto: Wikipedia

Miljøvenligt ropeway projekt til historisk Sumela kloster: 3 tusind 2 meter svævebane bestående af 500 station vil blive installeret for nem adgang til historiske Sumela kloster beliggende i nationalparken Maçka distriktet Trabzon.


3 tusind 2-kabelbanen, der består af 500-stationen, vil blive etableret for nem adgang til det historiske Sumela-kloster i nationalparken i Maçka-distriktet Trabzon, et af de mest besøgte turistmål i det østlige Sortehav.

Maçka borgmester Koray Koçhan, AA korrespondent, sagde, at et smukt krydstogtområde i Sumela klosteret vil blive lavet med en svævebane og transport problemer vil blive forhindret, sagde han.

At sige, at de bekymrer sig om svævebaneprojektet, sagde Koçhan, uz. Vi mener, at projektet vil øge værdien af ​​mærkeværdien af ​​Sümela-klosteret i det østlige Sortehavsområde. Ud over kabelbaneprojektet bekymrer vi os også om projektet Çakırgöl Ski Centre, da det vedrører Sümela-klostrets vej. Dette projekt, som er meget vigtigt for regionen, fortsætter. "

Koçhan udtalte, at 3 til 4 kilometer af Cakırgöl vej er lidt under den sidste station i Sumela svævebanen og sagde, "Denne vej er nu 6 meter bred. Om sommeren kan en bil, der kommer til Sumela, 4 kilometer vej 3 og halv 4 ikke rejse per time. Vejen er meget smal og ikke bekvemt placeret. Denne situation gør det svært for turisterne at komme til Sumela med hensyn til trafik. "

Koçhan understregede, at svævebaneprojektet er et projekt, der kan reducere 3 til 4 timetidstab til 20 minutter og fortsætter som følger:

"Nogle afsnit mener, at projektet vil skære ned mange træer og forstyrre naturen. Jeg er helt uenig i denne udtalelse. Vores projekt er et foreløbigt projekt, der planlægges at bestå af begyndelsen, midten og sidste stop. Da vores projekt vil passere gennem et højt område, vil det ikke medføre træskæring, det vil være et meget flot krydstogtspor, og det vil ikke forstyrre klostrets vandresti. Førstegangsstationen starter fra venstre på parkparkens parkeringsplads, hvor alle kommer ind i bil, bliver den anden station i det område, hvor de sociale faciliteter er placeret og vender fra denne station og den tredje station i synsområdet øverst på Çakırgöl vej. "

Proje Projektet vil blive gennemført inden årets udgang "

Koçhan påpegede, at parkeringsproblemet vil blive løst med svævebanen, der skal bygges på Sümela-klosteret og sagde, at jeg tror, ​​at vores turismepotentiale vil stige med svævebanen. Fordi svævebanen vil forhindre spild af tid og vil gøre det muligt for turister at nå klosteret lettere. Det vil løse trafikproblemet især i det område, hvor sociale faciliteter er placeret. Bortset fra det, turister foretrak biler i stedet for vandrestier, da de gik til klosteret. Takket være projektet er jeg sikker på, at turisterne tager svævebanen til klosteret og går ned ad vandrestien. "

Koçhan sagde, at det internationale 4-firma leder efter ham om ropeway-projektet og sagde:

"Som Maçka Kommune bekymrer vi os om kabelbaneprojektet, fordi det er vigtigt nok at øge værdien af ​​Sümela's mærkeværdi såvel som rundvisning af de lokale og udenlandske turister i naturen. Vores ropeway-projekt er ikke et projekt, der vil forårsage et massakre af naturen, men et projekt, hvor der skal etableres høje ben. Sumela klosteret kan let ses fra luften med 2 bin 500 meter svævebanen. Kabelbanen og Sümela-klosteret vil tilføre værdi til mærkeværdien med hensyn til transport og tab af tid. "

Koçhan, kabelfartsprojektet afsluttede det foreløbige projekt, hvilket tyder på, at projektet vil blive gennemført inden udgangen af ​​året, tilføjede han.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar