Kayseri Transport Inc. (sedra) (sedra-foretrukne opløsninger)

Kayseri Transport Inc. edilo's) (cedertræning Løsning til at vælge: Kayseri Transportation Inc. tjenestemænd som verdens største jernbaneudstilling, på InnoTrans, edilo's) (besøgt sedri-selskab. Kayseri Streetcar foretrak klassiske overfarter til Talas linje med virksomhedens embedsmænd bragt til Tyrkiet mødeeksperter havde lejlighed til at undersøge moderne og permanente overfladeprøver på messen.

edilo's) (sedri-selskab i Tyrkiet og Mellemøsten-direktøren Joachim Spors, permanent krydsning af betonklasse af følgende om, at de er glade på grund af Kayseri-præferensen, sagde: Vi optrådte i Europa og i den foretrukne beton i verden indlejret planovergang for den første i Kayseri. Cirka 100 m ERS-løsningen indlejret i beton til byens afstand er økonomisk og langvarig med hensyn til de samlede ejerskabsomkostninger for sporvogne. Det er muligt at bruge skinner indlejret i beton med det materiale, vi kalder Corkelast i op til 50 år.

Elektricitet og lydisolering leveres ''Permanente betonovergange'På TCDD og informere kommuner edilo's) (sedri-medarbejdere med mindesmærke, der poserer for et fotografi, Mr. Spors, edilo's) (cedarfirma, der ifølge Tyrkiets betingelser for løsninger på indlejrede jernbanesystemer, noterer denne information om andre løsninger i de kommende dage edilo s) (cedertræ YouTube kanalen Han inviterede.

For detaljerede oplysninger: http://www.edilonsedra.com
YouTube: www.youtube.com / kanal /

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar