Sikker cykelruter Practice Guide og Vision Development Workshop i Istanbul

Safe Cykel Veje i Istanbul og Vision Development Workshop Praktisk vejledning: Embarq Tyrkiet, fortsætter med at arbejde for cykel transport i byen og folk-orienterede løsninger.


Embarq Tyrkiet; 15 September 2014 arrangerer en Vision Development Workshop på sikker cykelruter implementeringsvejledning i Istanbul mandag.

Understreger betydningen af ​​bæredygtig transport inden for rammerne af byerne transport af cykler, der skal integreres i cyklens transportsystem, oprettelse af sikker cykel transport infrastruktur i vores by kom under indflydelse af den private trafik køretøj for at gøre opmærksom på behovet Embarq Tyrkiet "Safe Cykel Veje i Istanbul Implementation Guide Vision Development Workshop" afholdes.

EMBARQ af Tyrkiet, Istanbul Development Agency, der er udarbejdet med Direct Business Support "Safe Bicycle Roads Implementation Guide in Istanbul" og evaluering af de eksisterende forbedringer af cykelstier er målrettet til at bidrage til de lokale myndigheders arbejde. I processen læres disse menneskers problemer, behov og forventninger gennem undersøgelsesundersøgelsen, der skal anvendes på cykelbrugere. Derefter vil nye sikre cykelstier ud over de eksisterende ruter blive præsenteret for de ansvarlige institutioner og organisationer som implementerings- og politiske anbefalinger. I workshoppen, hvor sikker cykeltransport vil blive diskuteret; Istanbul Metropolitan Kommunes direktorat for koordinering af transport, Sundhedsministeriet, Folkesundhedsinstitution, CONSIA Consultancy, der yder rådgivning om trafiksikkerhedsrevisioner fra Danmark, OECD - Organisation for økonomisk udvikling og samarbejde, EVONIK, producent af sikre vejmarkører fra Tyskland, BKK Center for Budapest Transport (BKK Budapest Transportation Center) og EMBARQ vil være eksperthøjttalere til at dele information fra Tyrkiet.

Guide til gennemførelse af sikre cykelruter i Istanbul Vision Development Workshop, 15 September 2014 afholdes mandag på 09.30 i Istanbul Studio - X og vil være åbent for deltagelse af lokale myndigheder og civilsamfundsorganisationer, der arbejder med emnet. .

Hvad vil deltagerne få på gevinsten?
Embarq Tyrkiet Projektleder Judy Buns Öztaş: "NGO-repræsentanter deltog i workshoppen, vil kommunale myndigheder og andre relevante institutioner / organisationer embedsmænd se eksempler på god praksis i forskellige byer og skala. De vil også finde et miljø, hvor de kan se på deres behov og mangler fra forskellige vinkler. På den anden side vil de have mulighed for at interagere med andre deltagere og udvikle en vision om emnet. Gennem denne workshop vil deltagerne have mulighed for at møde nationale og internationale deltagere og arbejde sammen om forskellige projekter. "

ARBEJDSPROGRAM


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer