Yesilyurt Kommune styrker sin bilpark

Yesilyurt Kommune styrker sin vognpark: Yesilyurt Kommune borgere fortsætter med at styrke sin flåde for at yde en bedre service.
Nye biler Yesilyurt Kommune Tale ved ceremonien på grund af få Yesilyurt borgmester Haji Uğur Polat, "for at lette vores forretning, forbedre service og effektivitet for at yde en bedre service, vi styrker vores parkeringsplads. Vi har modtaget vores 3, 4 asfaltfjerner, som vi bestilte måneder siden.
På den ene side vores bud asfaltvej på den anden side vores virksomhed og storbyområder kommuner hælde asfalt, vil vi tage vores service til borgerne i vores Yesilyurtlar efterbehandler maskine. Vores team vil blive etableret med denne maskine vil begynde at fungere på ingen tid. Som vi har sagt siden den allerførste dag, vi er ankommet, produceres kraften i en kommune faktisk af kraften i dets køretøjer og udstyr. "
Ugur sagde:
"Dette aspekt 1 også alt efterbehandler, 4 Total cylinder, 1 Total Rendegravere, 1 grader, 1 enheder gravemaskine, 1 Total læssere, 3 Total gyvel, 3 Total sprinklere, 4 Samlet udgravning lastbil, 1 lastbiler hylstre, 1 stykker af asfalt distributør, 1 patch robot stykker, med vores samlede 1 23 Pieces da Yesilyurtlar med stykker af entreprenørmaskiner vil tjene vore landsmænd. Som Yeşilyurt Kommune vil vi fortsætte med at styrke vores køretøjsudstyr. Jeg takker oprigtigt alle mine venner, der har bidraget. Jeg ønsker held og lykke til vores borgere i Malatya og Yeşilyurt.sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer