2015 Prioritering af high-speed investeringer i investeringsudgifter

Højhastighedstog blev prioriteret i 2015-investeringsudgifter: I 2015-budgettet blev offentlige investeringer bestemt til 85 milliarder lira. Investeringsudgifter steg med 11 procent til 41 milliarder lira.


I henhold til 2015-budgettet, der blev forelagt parlamentet, var der planlagt en stigning på mere end 10 procent af skatteindtægterne, mens investering og udvikling var de vigtigste emner. I budgettet, der blev fastlagt som i alt 473 milliarder lira, blev 14 mål fastlagt fra kampen mod inflation til besparelse. I budgettet, der sigter mod at minimere virkningerne af usikkerheder i verdensøkonomien, blev det også tænkt at fjerne ineffektive udgifter. Mens offentlige investeringer var 88.5 milliarder lire, steg investeringsudgifterne med 11 procent sammenlignet med dette år og steg fra 36.7 milliarder til 41 milliarder TL. Ikke-projektudgifter er ikke tilladt, og gældsgarantien, der stilles af statskassen, må ikke overstige 3 milliarder dollars. Efter formandskabet blev den højeste budgetforøgelse set i udviklingsministeriet. Ministeriets budget er steget fra 971 millioner lira til 1.9 milliarder lira.

Ikke-projektforbrug
I henhold til udkastet vil der ikke blive foretaget projekter til andre projekter end dem, der er inkluderet i investeringsplanen ud over 2015-programmet. De projekter, der er inkluderet i disse tabeller, og dem, hvis kvoter er samlet tildelt, vil ikke være mindre end 2015 procent af projektets eller projektinvesteringsgodtgørelsen for projektet for at starte det næste år i det næste år. Dam- og HEPP-projekter med en installeret kapacitet på over 10 MW, Gebze-Haydarpaşa, Sirkeci-Halkalı Forbedring af Suburban Line og Railway Bosphorus Tube Crossing-projektet, bybanetransportsystemer og metro-konstruktionsprojekter, der skal realiseres af Ministeriet for Transport, Maritime Anliggender og Kommunikation, og andre jernbanekonstruktion og bugsering af køretøjsprojekter vil ikke blive omfattet af dette omfang.

Hurtig togprioritet
Højhastighedstogprojekter prioriteres inden for rammerne af start af persontransport med højhastighedstog på kernenettet, der består af korridorerne Istanbul-Ankara-Sivas, Ankara-Afyonkarahisar-Izmir og Istanbul-Eskişehir-Antalya, der er centrum af Ankara. Derudover vil signalering og elektrificering, investeringer i logistikcenter og andenlinjekonstruktion være prioritet for at øge godstransporten. Skatteindtægterne blev anslået til at stige med 10.7 procent næste år fra 351.6 milliarder til 389.5 milliarder lira. Som anført af finansminister Şimşek var der ingen særlig stigning i forsvarsudgifter. Der er en lira-ressource på 5.7 milliarder i Forsvarsfonden til de investeringer, som den tyrkiske væbnede styrke har brug for.

PRÆSIDENT FOR SWEATING, KØRNING
Den største stigning i budgettet var i palæet med 97 procent. I tråd med missionen med "Sved, kørende præsident" blev præsidentbudgettet forhøjet med 97 procent fra 201.5 millioner til 397 millioner lira. I præsidentbudgettet steg personalegodtægterne fra 47 millioner til 80 millioner lire. Der skete ingen alvorlig ændring i premierministeriets budget.

14 MÅL FOR BUDGET
* Bekæmpelse af inflation
* Reduktion af underskuddet på de løbende poster
* Fortsat vækst
* Øget besparelse
* Minimere virkningerne af usikkerheder i verdensøkonomien
* Forsigtige finanspolitikker mod eksterne chok
* Opnåelse af indtægter, udgifter og mellemfristede økonomiske mål
* Ressource-udgiftsbalance
* Afvikling af ineffektive udgifter
* Flere ressourcer til incitament-F & U
* Aktiviteter i sociale programmer
* Kvalificerede infrastrukturinvesteringer
* Effektivitet i landbrugsstøtter
* Finansiel gennemsigtighed

BUDGETTALER
* Offentlige investeringer: 85 milliarder TL
* Investeringsudgifter: 41 milliarder TL
* Budgetstørrelse: 473 milliarder TL
* Skatteindtægter: 389.5 milliarder TL


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer