Alle omkring Sefaköy Bridge kollapsede for et år siden

Alle kastede bolden sammen om Sefaköy-broen, som blev revet for et år siden. IMM annoncerede, at broen vil blive genopbygget inden for 4 måneder. Selvom 1-årene er gået, er svarene fra institutionerne vedrørende broen, der ikke er blevet bygget, forvirrede. IMM, "broen vil gøre motorveje," sagde han. Highways sagde “Vi vil gøre ISKI, ikke ISKI, og ISKI svarede: BB Vi vil ikke gøre ISM değil. Det påpeges, at 200-metervejen tager 2 timer, fordi broen ikke er bygget.
Sefaköy-broen i Küçükçekmece Tevfikbey Neighborhood Neighborhood konu Der blev foretaget undersøgelser for Ayamama Creek efter oversvømmelsen i 2009, der fik 31 til at dø.


IMM: ødelægget 4 VI GER MÅNEDER
Sefaköy Bridge blev også revet inden for rammerne af disse værker. Istanbul Metropolitan Municipality annoncerede beslutningen om nedrivning med den forklaring, den har fremsat på sit sted. Sefaköy Bridge vil blive genopbygget i henhold til åen efter rehabiliteringsarbejdet. 20 September 12 Arbejdet, der begynder på søndag, forventes afsluttet om fire måneder. Under undersøgelserne blev der oprettet en alternativ trafikrute for at forhindre trafikforstyrrelser

HJEMMESVEGER: Gå til ISKI
Måneder efter denne meddelelse kontaktede MO-beboeren relevante institutioner for at undersøge, hvorfor broen ikke blev bygget. MO spurgte IMM om broens skæbne i juli sidste år. Fra IMM ”Da emnet i din ansøgning ikke er omfattet af IMM's myndighed og ansvar, er det nødvendigt for Highway 1. Regionale direktoratets embedsmænd bol01@kgm.gov.tr ​​e-mail-adresse. Det er muligt at kontakte myndighederne i den institution, der er interesseret, for at følge op på din ansøgning på 0212 312 17 00 ”. ISKI rapporterede, at ejeren af ​​motorveje. MO ansøgte om ISKI denne gang.

ISKI: IMM VIL OPbygge broen
ISKI sagde, Sef De alternative broer blev bygget til køretøjer og fodgængere, før Sefaköy-broen blev deaktiveret til renovering. Disse alternative broer er aktive. Genopbygningen af ​​Sefaköy-broen blev ikke afsluttet inden for den planlagte periode. Endelig har bestyrelsen for vores administration besluttet at afslutte budets genstand. De resterende værker afsluttes inden for rammerne af de andre udbudte værker fra vores administration og IMM. Sefaköy Bridge vil blive konstrueret af IMM. ”
200 METERVEJ GÅR TIL 2 TIMER
MO påpegede, at behovet for broer steg med åbningen af ​​skoler og tilføjede: ”Afstanden på 200 meter kan undertiden øges til 1-2. Ingen siger ”vi er samtalepartnerne”.

Oplysninger om broen blev foretaget på IMMs websted for et år siden.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer