Cıbıltepe Ski Centre forbereder sig på sæsonen

Cibiltepe Skicenter forbereder for sæsonen: Tyrkiets Sarikamish Cibiltepe Skicenter er et af de vigtigste turistcentre i vinter, vinter sæson i sporene af de mekaniske og plantearter præparater fortsætte uafbrudt.


Cıbıltepe, et af de mest populære skisenter med sine lange skiløjper og moderne udstyrede skilifter beliggende mellem Sarıçam skovene, renser og udjævner skråningerne før skisesæsonen, mens den fjerde stolelift vil blive taget i brug i vinter.

Sarıkamış distriktsguvernør Muhammed Gürbüz, AA korrespondent, sagde, at i skisesæsonen for at yde bedre service til ski-elskere i rullebanen og nye mekaniske anlæg viser en stor indsats, sagde han.

Med angivelse af, at vigtige projekter blev realiseret i skisenteret med bidrag fra Kars Governorship og Sarıkamış Municipality, fortsatte Gürbüz hans ord som følger:

"Dark Creek og 2. Vedligeholdelses- og rengøringsarbejder er gennemført på de fleste baner. Mekaniske, hydrauliske, mekaniske, elektriske og smøreoperationer fortsætter. I øjeblikket lanceres 1 denne skisesæson. montering af stoleliften i det hurtige trin. Top- og bundstationerne på 700-målerlinien blev installeret, og polerne blev rejst. Testkørslen starter efter at stoleliftet er trukket. På den anden side, 1 igen. Opførelsen af ​​kælkebane på plads og arbejde vil være et første i Tyrkiet også det fortsætter uafbrudt. Jeg håber, at dette distrikt vil være vært for flere lokale og udenlandske turister i vores skisesæson. Vores eneste mål er at øge turistpotentialet til de højeste niveauer og bidrage til økonomien i regionen og samtidig skabe jobmuligheder for arbejdsløse borgere. "

Arbejdere i installationen af ​​den fjerde stolelift, som vil blive taget i brug på Cıbıltepe Ski Centre og har en kapacitet på 1 tusind 200 mennesker i timen, fortsatte med at arbejde med ilden de brændte i det mekaniske anlægsområde, hvor lufttemperaturen faldt ned til nul 2 grader ved to tusinde fem hundrede højder.Railway News Search