Karamana kabel bil projekt på vejen

Karamana ropeway-projektet på vej: Transport, Maritime Affairs og Kommunikationsminister Lütfi Elvan, Karaman skubbet knappen til nye megaprojekter, og investeringsprojekter begyndte at tage form.


TRAMWORKS 2015VDE
Hvem ønsker at få Karaman nostalgisk sporvogn Maritime transport og kommunikation minister Lutfi Elvan, Caliskan Ertuğml præsident Karaman Kommune sagen befordres denne anmodning og gjort de nødvendige forberedelser i denne henseende, gav han anvisninger infrastruktur forberedelse. Formand for hårdtarbejdende Ertugrul hvorefter Konya Metropolitan borgmester mødtes med Tahir Akyürek, Konya modtaget nye sporvogne i storbyområder kommuner og tjenester formidles anmodningen om etablering af sporvogne, der vil ende i Karaman.

Præsident Akyüreks sporvognsprojekt starter i begyndelsen af ​​2015. fordi alle de nye sporvogne i Konya Metropolitan Municipality ikke er taget i brug.

TELEFERIC FREMTID
Det blev lært, at transportministeren, maritime anliggender og kommunikation Lütfi Elvan ønskede at forberede de nødvendige projekter til opførelsen af ​​svævebanen til Karaman, og undersøgelserne fortsatte med dette emne. .Railway News Search