I Samsun vil der blive betalt offentlige transportgebyrer pr. Telefon

Samsunda gebyrer for offentlig transport kan betales via telefon: Samsun, der bruges i bytransportens lette jernbanesystem, ringbusser, svævebaner, såsom gebyrer, smarttelefoner kan betales kontaktløse. SAMULAŞ har taget det første skridt i overgangen til det smarte system i offentlig bytransport….


Samsun, der bruges i bytransport letbanesystem, ringbusser, svævebaner, såsom gebyrer, smarttelefoner kan betales kontaktløse. SAMULAŞ har taget det første skridt med overgangen til smart system i offentlig bytransport. I samarbejde med Turkcell investerede virksomheden i hardware og software for at give smartphone-brugere mulighed for at betale for transportkøretøjer, der bruger NFC-teknologi.

Protokollen for samarbejde, der involverer projektet, blev udarbejdet af SAMULAŞ A.Ş. Blev underskrevet med deltagelse af parterne i Generaldirektoratet. Med gennemførelsen af ​​projektet vil Samsun-beboere kunne drage fordel af letbane, ringbusser, svævebiler og monopolparkeringstjenester ved at foretage kontaktløse betalinger fra deres smarttelefoner.


Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar