Yarımca Köprülü Junction åbnet for trafik

Yarımca Köprülü Junction blev åbnet for trafik: Broovergangen, der blev startet på Yarımca Ceramic Street, blev gennemført og taget i brug.
Kocaeli Metropolitan Municipality leverede en forbindelse med et brokryds for at tillade køretøjer, der kommer fra Yarımca Havn, at krydse D-100 Highway.
Køretøjerne, der kommer ud af industrielle faciliteter og havne, blev løst ved en broovergange på D-100-motorvejen og TEM-motorvejsforbindelserne.
INDLEDNING TIL PORT OG UDGANG
For at mindske den ekstra trafikbyrde, som fragthavne påførte, blev der bygget en brokrydsning med en 500 × 2 vejfunktion i en afstand af 1 m fra Istanbul retning til Körfez motorvejskryds. Fra krydset blev Seramik Street, der er udvidet som en 400 m lang 2 × 2 banevej, også forbundet med D-100 Highway Ankara retning. Med arbejdet udført i krydset blev indgange fra Izmit og udgange til Istanbul gjort det lettere.
TILSLUTNING TIL TÜPRAŞ TILSLUTNING
Køretøjer, der kommer fra D-100 Ankara retning, kommer ind i sidevejen ved hjælp af Tüpraş Junction. Køretøjer kan også forbindes til Yarımca Köprülü Junction herfra. Køretøjer, der kommer fra motorvejen, drejer hele vejen ved det cirkulære Tüpraş-kryds og går ind på sidevejen og når Yarımca-krydset. Omfartsvejen bruges både til ind- og udgang til Yarimca Junction.
11 THIN 500 TON ASPHALT
For køretøjer, der ønsker at gå til motorvejen og D-100 Ankara retning fra Yarimca Port, kan de nå sidevejen fra højre uden at komme ind i broen. Ved krydset blev der også fremstillet 11 tons asfalt, 500 meter grænse og 500 kvadratmeter fortov.sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer