Specielt kabel til Eurasia Tunnel Project

Eurasian Tunnel
Eurasian Tunnel

Prysmian Group, leder af energi- og telekommunikationskablerindustrien, producerede specielle kabler til Eurasia Tunnel Project.

Prysmian i Tyrkiet i tilledningen til opførelsen af ​​transport på mange områder Group Tyrkiet, stadig spiller en aktiv rolle i vigtige projekter. I Eurasia Tunnel Project, hvis grundlag blev lagt i 2011, der dækker en samlet længde på 14,6 kilometer, blev kablet, der leverer elektrisk strøm til den maskine, der blev brugt til tunneludgravning, specielt produceret på Prysmian Groups italienske faciliteter. en første i Tyrkiet, vil den dobbeltdækker Eurasia Tunnel bruge biler og varevogne. Kablet svarende til længden af ​​Eurasia Tunnel-projektet vil blive brugt, indtil projektet er afsluttet. Kablet, der er specielt produceret til projektet, skiller sig ud med sin fleksibilitet, påvirkning og modstand mod flere indpakninger og afvikling. 1 milliarder 245 millioner 121 Kablet, der bruges i hele Eurasia-tunnelen, og som realiseres med en investering på tusind dollars, er designet i overensstemmelse med den anden plads i verden med 11 bartrykmodstand.

De seneste eksempler er Prysmian i forsyningskablet i verden, og mange lignende projekter Ayrılıkçeşme-Tyrkiet Marmaray tunnel ligger mellem Üsküdar og Sirkeci-Yenikapı og Geremi foregår i tunnelerne. Prysmian, fortsætter sin specialproduktion til projekter af Tyrkiets firsts.

"Vi er forpligtet til Tyrkiet i morgen ..." mission over hele landet i forbindelse med større projekter i Tyrkiet Prysmian fortsætter med at investere i fremtiden. Mens Tyrkiet fortsætter sine aktiviteter på mange områder omkring opførelsen af ​​transport, har det lanceret innovationer for landets fremtid i morgen.

Prysmian Tyrkiet specialkabler Salgsdirektør Ilhan Ozturk projekt, men udtrykker deres glæde skal finde sted gav følgende ord: "The Prysmian til vores succes i kabel områder, der kræver særlig produktion i Tyrkiet har vi tilføjet en ny. Ud over de kabler, vi leverer til underjordiske projekter, producerer vi også kabler, der leverer energi til specielle maskiner, der bruges i så store projekter. hver dag voksende teknikker i byggesektoren i Tyrkiet som Tyrkiet Prysmian udvikler vi fortsætter med at udvikle vores produktsortiment ved at tilpasse sig nye tendenser "

Om Prysmian Tyrkiet

Prysmian Group Tyrkiet; Hovedkvarter i Mudanya (Bursa) siden 1964, Türk Prysmian Kablo ve Sistemleri A.Ş. tiltrådte gruppen i 2011 med Draka Comteq Kablo ve Ltd.Şti. og Draka İstanbul Asansör İth. Ihr. Produktionshandel. Ltd. Şti. består af virksomheder. I dag arbejder cirka 550 mennesker inden for Prysmian Group Turkey. Produktsortimentet fra Prysmian Group Turkey inkluderer alle energikabler op til 220 kV, kobberlederkommunikationskabler op til 3.600 par og fiberoptiske kabler. Som et resultat af fusionen med Draka, der kun fandt sted på niveau med de vigtigste partnere, blev der desuden tilføjet jernbanesignalkabler, elevatorsystemer, studioudsendelseskabler og specielle kabler til produktsortimentet. Türk Prysmian Kablo, et prioriteret eksportcenter inden for Prysmian Group og eksporterer 2013% af den samlede omsætning på ca. 822 millioner TL i 34, handles på Borsa Istanbul.

Om Prysmian Group

Prysmian Group er verdensledende inden for energi- og telekommunikationskabelsindustrien med et salg på over 2013 milliarder euro i 7, 20.000 ansatte, 50 fabrik, der opererer i 91 landet. Beliggende på det højteknologiske marked tilbyder Prysmian Group en bred vifte af produkter og tjenester; teknologi og viden. Prysmian Group inden for omfanget af produktsortimentet; underjordiske og undersøiske kabler og systemer til transmission og distribution af energi; specielle kabler til applikationer i forskellige industrisektorer; optiske fiber og kabler og kobber-telekommunikationskabler til video, information og stemmetransmission. Prysmian Groups kernekonkurrenceevne er dens forpligtelse til kundetilfredshed og kundeservice med sine innovative produkt- og fremstillingsprocesser og et omfattende geografisk område. Prysmian Group er børsnoteret i Blue Blue Chip-børsen.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar