Hvornår begynder Konya-Istanbul YHT-flyvninger?

Når Konya-Istanbul YHT-flyvningerne starter: Efter afslutningen af ​​etappen mellem Eskişehir og Istanbul, blev 25 åbnet i juli, steg forventningerne fra Konyalılar til Istanbul med højhastighedstog. Der har dog ikke været nogen positiv udvikling siden juli


Spændende ventende

Konya; Efter Ankara og Eskişehir er han glade for at tage til Istanbul med High Speed ​​Train. Statens jernbaner 250 km / t hastighed YHT sæt til AK-partiet Konya stedfortræder Hüseyin Üzülmez om, at "10 YHT-sæt var planlagt til at blive taget under buddet. Hastigheden af ​​disse sæt er forskellig fra de foregående. Forgængerne accelererer 200 km i timen, mens de accelererer 250 km. Imidlertid leveres kun et af disse sæt i øjeblikket til TCDD. Han fortsætter sine prøvekørsler. ”

4,5 SKAL FALDE I HOURS

Med oplysning om, at Konya-Istanbul High Speed ​​Train-tjenester kan startes efter levering af alle udbudssæt, sagde Üzülmez, “TCDD planlægger at starte disse flyvninger i november. Jeg tænker dog mere forsigtigt. Jeg gætter på, at Konya-Istanbul YHT-flyvninger finder udgangen af ​​december, ”sagde han. Påpeger, at Konyalılar kan rejse til Istanbul med YHT siden 2015, udtalte Üzülmez, at yolculuk Rejsetiden mellem YHT-flyvninger og Konya-İstanbul vil blive reduceret til 4.5 timer ”.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer