Tender meddelelse til Northern Marmara Motorway

Udbuddet er annonceret på motorvejen Northern Marmara: Bud til opførelse, drift og overførsel af Kurtköy-Akyazı-sektionen og Kınalı-Odayeri-sektionen, herunder forbindelsesveje i den nordlige Marmara (inklusive 3. Bosphorus Bridge) motorvejsprojekt, vil blive afholdt den 6. marts 2015.
Ministeriet for transport, maritime anliggender og kommunikation Generaldirektoratet for motorveje (KGM) vedrørende konstruktion, drift og overførsel af Kurtköy-Akyazı-sektionen (asiatisk sektion) og Kınalı-Odayeri-sektionen (europæisk sektion) inklusive forbindelsesveje til Nordmarmara (inklusive 3. Bosphorus Bridge) motorvejsprojekt Udbudsbekendtgørelserne blev offentliggjort i Officiel Tidende.
Ifølge meddelelserne afholdes bud den 6. marts 2015 kl. 10.30 i Small Meeting Hall of KGM i henhold til den lukkede budprocedure.
Budgivere vil være i stand til at se udbudsfilerne gratis i KGM Business Department fra 4. november 2014 og købe dem for 50 tusind lira inklusive moms. Budgivere vil være i stand til at modtage udbudsmaterialet ved at henvende sig til KGM Department of Operations til gengæld for den modtagelse, de har modtaget, efter at have deponeret filprisen til KGM Accounting, Final Account og Reporting Department.
Budene for bud med et foreløbigt obligationsbeløb på 25 millioner lira vil blive leveret til formandskabet for Opdragskommissionen med hånden eller pr. Post, der starter tidligst 7 dage før, indtil kl. 10.00 på datoen for udbuddet. Bud, der er afgivet efter den angivne dag og tid og forsinkelser i posten, accepteres ikke.sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer