Arbejdere lukkede den nordlige marmara motorvej

Arbejdere lukker den nordlige Marmara-motorvej: 3. Bridge North Marmara Highway Fenertepe forbindelsesarbejdere, der arbejdede på vejen, stoppede 6 med at arbejde på grund af, at de ikke kunne få deres penge i flere måneder, forbindelsesvejen blev lukket for trafik.
Arbejderne begyndte at afmontere polen på højspændingsledningen, de har bygget, de vil lukke vejen, indtil de får deres penge, sagde han. Garipçe og Polenezköy Yavuz Sultan Selim Bridge bygget mellem North Marmara Highway Fenertepe arbejdere, der arbejdede på vejen, lukkede 6 vejen for transport med den begrundelse, at de ikke kunne få deres penge i flere måneder.
Om 50-medarbejdere, der protesterede mod situationen med 100-lastbilen, traktorgraver og betonblander, begyndte at afmontere højspændingsledningen, som de byggede. Arbejdere, der kastede stangen, reagerede på situationen ved at brænde dæk.
”Vi kan ikke gå hjem, fordi vi ikke kan få penge AM
En af arbejderne Mustafa Usta sagde: ”3. Jeg arbejder på Bosphorus Bridge North Marmara-motorvejen. Mit team og jeg har ikke modtaget vores penge i 6 måneder. Jeg lavede jernet, ledningen og polerne på dette sted. De giver mig ikke mine penge. De udsætter vores penge, vi kan ikke betale.
Vi kan ikke give penge til de arbejdstagere, vi ansætter. Jeg kan ikke gå hjem, jeg kan ikke sende penge til mit barns skole. Vi beder om vores penge, vi gør ikke noget galt. Lad dem give os vores penge, lad os gå hjem, eller hvorfor vente her i kulden. Lad myndighederne se og høre os, give os vores penge, uanset hvor de er. Vi gjorde vores job, lad dem se ud, lad os fuldføre, hvis der er mangel.
Ingeniør og andre embedsmænd stod foran os, hvor er de nu? Jeg har cirka 3 millioner. Jeg gjorde alt. Nu demonterer vi det som vi gør. Manden er en smed, der venter på sine penge, siger, at han får min jern, når han ikke kan. Hvad skal jeg gøre nu?
En af arbejderne, Mehmet Can, ız Vi har tilgodehavender. Vi kan ikke betale vore arbejdstageres løn. Vi skylder hundreder af mennesker. Vi har ikke været i stand til at få vores penge i 5 måneder. Vi skar vores regning, de underskrev vores Hak-Et-forretning. De har ryster os i 5 måneder, fordi det er i morgen. De giver os ikke vores penge, vi er ofre. Vi vil have vores klage afhjulpet.
Når vi beder staten ikke give os penge, siger de, at vi ikke kan give dig penge ”.
I alt 500 person 7 millioner 100 tusind pund, der hævder, at arbejderne vil tage deres penge, indtil vejen fortsætter handlingen, tilføjede han.sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer