Jernbaneforeningerne lancerer strejker i Belgien

Jernbanefagforeninger i Belgien lancerer strejke: I Belgien protesterer jernbanearbejdere 24-strejker hver time og protesterer for regeringslønninger under besparelsesforanstaltninger. Med strejken fra medarbejderforeningen, som 3800-lederen er medlem af, er tæt på 60 procent af indenrigsflyvninger aflyst i landet.
Ifølge Euronews; Jernbaneforeningens en-dags strejke i Belgien har bragt livet til ophør. Transporten er stoppet ikke kun på jernbaner, men også på luftfartsselskaber takket være strejken fra jernbanearbejdere, der protesterede over regeringens lønnedskæringer under besparelsesforanstaltninger. Cirka halvdelen af ​​Bruxelles-baserede indenrigs- og internationale flyvninger er aflyst.
AFTALERINGSALder vil stige
CGSP-sekretær Philippe Peers sagde, at strejken var obligatorisk, fordi regeringen iværksatte et angreb på arbejderne for at gøre de store virksomheder glade, de rige.
I Belgien planlægger regeringen at skære ned på social sikring og hæve pensionsalderen, som nu er 65, til 2030 indtil 67
Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar