Dæk ønsker Tire-Belevi road's dobbelte vejbygning

Tirelierne ønsker, at Tire-Belevi-vejen skal bygges som en dobbel vej: I hvert valgperiode nævnes ikke det lovede dobbeltvejsprojekt, som oprindeligt blev lovet til Tirelians, engang. Næsten hver måned er der en trafikulykke på vejen mellem Tire og Belevi, hvor så mange mennesker har mistet deres liv.
Vi har gjort vores del
"Vi har gjort mere end vores del om dobbelt måde," begyndte han Tire borgmester ordene Tayfur Flowers "Mr. Binali EBSO møde en gang lyn denne periode transportministeren, præsenterede jeg projektets to gange på denne måde, herunder på sit kontor i Ankara én gang. Revolutionerende internetalder, vores borgers søgemaskine på internettet "Præsident ønskede, sagde ministeren sagde" Lad os se, hvad der viser sig. Lad dem se på 25.08.2010s avis og webstedet for New Age. Vi hørte det samme ord før 2011s valgvalg, og de embedsmænd, der kom her før de sidste lokale valg, gentog de samme ord. "
Borgmester Cicek tilføjede, at de havde rullet deres ærmer som en kommune til denne vej i tide og sagde, için Vi har udvidet 2 km-vejen fra Tire's afskårne indgang til dobbeltvejen. Highways sendte os en advarsel, sagde stop, vi stoppede. Vi vil holde vores løfte. Jeg vil ikke have nogen borger i Tireli at miste deres liv på denne måde mere, vi har ret, jeg vil have vores dobbelte måde ", sagde han. Borgmester Cicek opfordrede alle politiske partiets repræsentanter i Tire og sagde: Jeg laver en konsensus om nødvendigt, lad os gå til Ankara sammen og fortæl os vores ønsker endnu en gang.
chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar