Ny bro kommer til Fork Bridge

Ny bro kommer til Çatal Bridge: Metropolitan Municipality har startet renoveringsarbejder ved Çatalköprü på Mudurnu Stream.The nye bro vil være 56 meter lang og 13 meter bred.
Ali Oktar, leder af Institut for Videnskabsspørgsmål sagde, yenileme Vores renoveringsarbejder er startet på den gamle bro ved indgangen til Çatalköprü Neighborhood på ruten kendt som Old Ankara Road. Inden for vores 120-dagsaktiviteter vil vi levere strømmen af ​​køretøjer og fodgængere på ruten på alternative måder. ”
Skilt og markører, der skal følges
Oktar tilføjede, at borgerne blev ledet til motorvejen D-100 ved at følge skiltene og pegepunkterne på ruten, der var lukket for transport og sagde, ønce Før vi startede vores renoveringsarbejde på broen, mødtes vi med vores medborgere, der brugte ruten og gav detaljerede oplysninger om projektet. Vi leder ankomsten af ​​Çökekler, Budaklar kryds og Hendek til D-100 Highway med alternative ruter bestemt af vores transportafdeling.
Alternative ruter
Oktar sagde, ilk Vores første alternativ er Çökekler indgang for vores borgere, der vil fortsætte på Çatalköprü-ruten ved hjælp af Old Ankara Road. Vi identificerede Budaklar-krydset som det andet alternativ til adgang til Çatalköprü-distriktet og bosættelsesområderne mod øst. Der blev også forberedt alternativer til ankomster fra Hendek. Vores landsmænd, der vil nå byens centrum fra den gamle Ankara-vej fra Hendek, ledes til D-100 Highway fra Yeniormanköy Junction ”.
Ny bro til Mudurnu Stream
Oktar gav også information om brorenoveringsarbejder, der blev indledt ved indgangen til Çatalköprü Neighborhood og sagde: yenileme Vores renoveringsarbejder fortsætter med fuld hastighed på Çatalköprü på Mudurnu Stream. Vores teams vil afslutte støbearbejdet i brobunker på kort tid. Med den nye bro, der vil være 56 meter lang og 13 meter bred, øger vi transportsikkerheden på ruten endnu mere. Må vores by være gavnlig. ”
chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar