Vi holdt i trafiksikkerheden

Vi er i klassen af ​​trafiksikkerhed: Health Institute Association har annonceret 2014 Carnet på Road Safety i Road Traffic. Tanzer Gezer, direktør for Association for Vejsikkerhedsprogrammet, rapporterede, at i slutningen af ​​november 2014 var andelen af ​​dødsulykker og skadede ulykker i 343.855-ulykker i alt 45%.
I betragtning af denne sats som 43 sidste år udtalte Gezer, at der er behov for at revidere vores politikker vedrørende færdselssikkerhed og forbedre vores lovbestemmelser. hız Vi er stadig i fare på grund af højhastighedsgrænserne og muligheden for at øge hastighedsgrænserne af de lokale myndigheder samt undtagelserne fra de foranstaltninger, der regulerer maksimal beskyttelse i tilfælde af kollision. "
Vi dør også i ambulancer!
I Tyrkiet 377 6.192 ambulance og bus involvering i data fatale og skade trafik ulykke, hvilket indikerer, at pegede på størrelsen af ​​risikoen for Gezer fortsatte som følger:
"I ambulancer er sundhedsarbejdere, der tager sig af syge eller sårede og bagbussepassagerer, undtaget fra sikkerhedssele. Det er også en kendsgerning, at mere end 25% af biler involveret i fatale og skadede ulykker er præ-1995-modeller og er stadig fritaget for sikkerhedsseler af bagbøjle. I den første 2014-måned af 11; Det samlede antal dødsulykker og skadede ulykker var 154.919, og antallet af dødsulykker og skader var 265.446 ".
Trafikulykker er ikke kendt
2014, 3.253, 262.193, 30; Bakanlığı Det er Sundhedsministeriets forpligtelse at overvåge og rapportere situationen for de tilskadekomne i 2020 dage efter ulykken. Situationen for de såredes skæbne som død, permanent handicap og traume er dog ikke blevet forklaret endnu. Data blev indsamlet i trafikken indtil år 50 døde og sårede er ikke gunstig med hensyn til Tyrkiet har sat et mål om at reducere antallet af XNUMX%, "sagde han.
KORT AF DRIVERE OG PASSAGERE ER SVAG
Bemærk, at bøden vi betalte i slutningen af ​​november 2014 blev annonceret som TL 2.336.339.090 på grund af trafikbrud, sagde Gezer, "Der er en adfærdssvaghed i form af at overholde reglerne i trafik for chaufføren og passagererne. Borgere har ikke tilstrækkelig opmærksomhed om årsagerne og konsekvenserne af trafikulykker. Vi kan selvfølgelig ikke empati med ofrene. De samfundsøkonomiske og psykologiske omkostninger ved ulykker til samfundet og familierne er stadig ukendte, ikke underligt. "
AFYON OG ANKARA RESULTATER
Tanzer Gezer, direktør for Health Safety Association Association Road Safety Program, som gav oplysninger om resultaterne af undersøgelsen foretaget af John Hopkins University inden for rammerne af Bloomberg Global Road Safety Program. I Afyon var chaufførens hastighed 41.9%, mens procentdelen af ​​forsædepassagerer blev forklaret som 37.3.
SIKKERHEDSBELDE BRUG SÅDAN MEGET LAVT
Ifølge resultaterne af den nationale undersøgelse foretaget af generaldirektoratet for sikkerhed i september 2014 bruger kun% 43.6 af førerne og% 35.9 af forsædepassagererne sikkerhedsseler, tilføjede han.
Arasında Blandt chaufførerne er brugen af ​​sikkerhedsseler på intercity-veje højere end 56.2, hvilket betyder, at den er højere end bybrug. 35.7% af bilisterne i byen har angiveligt brugt et sikkerhedssele. Ifølge samme undersøgelse er fordeling af chauffører ifølge køretøjstyper overraskende. Forpligtelsen til at bruge et sikkerhedssele til taxachauffører var lovligt reguleret i de tidlige dage af 2014. På trods af dette lovbestemte krav er taxahastigheden ved hjælp af sikkerhedsseler 35.2%. Lovbestemmelsen regulerer brugen af ​​sikkerhedsseler til alle erhvervskøretøjschauffører, mens 30.1% af minibuschauffører, 18.5% af busschauffører og 20.5% af lasttransportører bruger sikkerhedsseler. Brug af sikkerhedssele er også meget svag, 42.9% i biler, 33.3% i taxaer, 14.8% i busser kun 17.2 i lasttransportkøretøjer, "sagde han.sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar